torstai 19. helmikuuta 2015

Varma kevään merkki

Liukkaat kadut, kastuneet kengät ja astuminen keskellä tietä (!!???) lojuvaan, lumen alta paljastuneeseen koiranp*skaan. Ai että, se on kuulkaa kevät nyt.

 Ja kuvastot! Oi kuvastot. 

P2190701Vaikka inspiraation lähteenä tulee nykyään selailtua usein blogeja, nettikauppoja ja pinterestiä, on kuvastojen plärääminen ihan oma lukunsa. Merkkaustussi laulaa ja sivut kääntyvät koirankorville aivan kuin silloin vuonna keppi ja taltta, kun ensimmäisen kerran sain jonkin kuvaston käsiini. Elloksella ovat onnistuneet tänä keväänä kokoamaan erityisen kauniin ja inspiroivan kuvaston, jonka kanssa hautauduin viltin alle erään viluisen ja flunssaisen työpäivän päätteeksi. Erityisesti ilahdutti alkavan kauden takkivalikoima. Parkatakki on meikäläisen kestosuosikki, ja nyt tuota mallia löytyi monessa eri värissä ja kivoilla yksityiskohdilla varustettuna. 


Tässä joukossa on ainakin yksi pakollinen hankinta. En ehkä voi nimittäin vastustaa noita nyörisandaletteja.... :) Mutta mitenkäs, oliko siellä linjoilla muita vanhan linjan eli kuvastojen kannattajia?:)


*commercial

5 kommenttia:

 1. Kuvastoja kyllä katsellaan mitä postilaatikkoon tippuu:3 Mäkin himoitsen nuita gladiaattorityyppisiä sandaaleja mitä nyt parista muotilehdestäkin on bongaillut, kesän tuleva hitti vissiin. Toivottavasti löydän mieleiset ja ostan kun ne tulevat myyntiin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihtoehtoja on ainakin nyt hyvin tarjolla. Tosi kivan näköiset, mutta muistan vieläkin ne jäätävät rusketusraidat muutaman vuoden takaa jolloin hiimailin koko kesän matalissa gladiaattoreissa, joissa oli vielä pidemmät varret. Hemmetti ne rannut oli koivissa vielä joulunakin...

   Poista
 2. Kuvastot rocks! Mikään ei helli mieltä niin kuin postilaatikosta kuuluva, hieman raskaampi tömähdys! Kuvaston luukusta tippumiselta on ihan oma tunnistettava nuottinsa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, täysin samaa mieltä! :D Tunnistaisin sen äänen varmaan unissanikin :D

   Poista