sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Testissä lumene eyeshadow primer sekä matt control meikkivoide

Lumene on lanseerannut uuden matt control meikkivoiteen, joka lupaa täydellisesti peittävää ja pitkäkestoista lopputulosta. Helposti rasvoittuva ja suurihuokoinen ihoni kuuluu selkeästi kohderyhmään, joten pitihän tämä purnukka ottaa kokeiluun. Olisiko tässä voittaja aiemmalle suosikille eli lumenen cc-meikkivoiteelle?

Testasin meikkivoidetta tavallisena arkipäivänä, eli aamun meikkausrutiini oli melko pikainen. En käyttänyt pohjustustuotetta, vaan levitin meikkivoiteen suoraan päivävoiteen päälle. Ihon sävy tasoittui mainiosti ja pinta jäi pehmeän mattaiseksi. Kiinnittelin meikin irtopuuterilla ja olin tässä vaiheessa vielä varsin tyytyväinen lopputulokseen. Kunnes. Vilkaisin peiliin seuraavan kerran lounastauolla, ja äääks mikä kiilto siellä olikaan vastassa! Vaikka ihoni ei tuona työpäivänä ollut joutunut säitten armoille (toisin kuin yleensä, sillä aamupäivään kuuluu ulkoilua lasten kanssa), oli meikkipohja silti jo hyvin erilainen kuin aamulla. Ei tietoakaan mattaisuudesta. Hitsi! Taidan kokeilla tätä vielä pohjustustuotteen kanssa, mutta näyttäisi vahvasti siltä etten ainakaan uutta suosikkia tästä saanut.

P2210704


Toisin kävi kuitenkin silmämeikin pohjustuksen kanssa. Tämänkaltaiset tuotteet ovat tähän saakka olleet siellä "turhakkeita" listalla, eli en ole nähnyt tarvetta käyttää silmäluomille pohjustustuotetta erikseen. Nykyään ihoni kuitenkin rasvoittuu huomattavasti aiempaa enemmän, joten silmämeikki jämähtää nopeasti ikäviksi rannuiksi luomille. Myös pitkäkestoisuutta lupaavat tuotteet (kuten nuo kuvassa olevat lumenen blueberryt) tekevät ihollani saman tempun. Viimeistään iltapäivällä ollaan taas korjailemassa raitoja silmäluomilta.

P2210708
Arkena käyttäisin silmämeikissä mielelläni juurikin vaaleita, aavistuksen hohtavia sävyjä. Työpäivän aikana en kuitenkaan yleensä ehdi meikkiä korjailemaan, ja kauhistelen juovikkaita luomiani vasta kotona. Auttaisiko pohjustustuote tähän ongelmaan? Eyeshadow primeria testailin viikonloppuna, jolloin päivän ohjelmaan kuului aamulenkki pienessä tihkusateessa, parin tunnin mittainen kiertely kaupungilla sekä reipasotteinen siivousurakka iltapäivällä. Aamulla levitetyt sävyt *isadoran snow fairy paletista kestivät päivän touhuissa mainiosti, vaikka ovat hyvin shimmerisiä eli juuri niitä potentiaalisia "raidoittujia".


LUMENE
En korjaillut silmämeikkiä välillä, ja vilkaisin kunnolla peiliin vasta iltapäivällä siivousurakan päätteeksi. Kappas, ei rannun rantua! Väriä oli kulunut pois tasaisesti, mutta meikki oli silti edelleen siisti.

P2220733
Ilman pohjustusta ei toivoakaan näin hohtavien sävyjen pysymisestä luomella...


Tämä pikku apulainen jäänee varmasti päivittäiseen käyttööni. Meikkivoiteiden saralla puolestaan etsinnät jatkuvat edelleen... Pienenä taustatietona kerrottakoon, että ihoni päätti tosiaan aloittaa uuden murkkuiän lopetettuani hormonaalisen ehkäisyn käytön. Ennen väriltään tasainen ja kuivahko ihoni muuttui siis satunnaisesti kukkivaksi, entistä reilusti kirjavammaksi ja rasvoittuvammaksi ihotyypiksi. Ihonhoito- ja meikkituotteiden koko arsenaali oli siis melkeinpä uusittava, ja sopivia tuotteita etsitään edelleen. No mutta, vähän positiivista ajattelua kehiin; ainakin olen nyt mitä mainiointa maaperää näille tuotetestauksille ;) Eli jatkoa on luvassa...

Leppoisaa sunnuntaita!

-Salla-

*commercial link


8 kommenttia:

 1. Itse käytän tuota samaista silmämeikin pohjustajaa (silloin joskus jos hurjistun luomiväriä laittamaan) ja on muuten rannut pysyneet poissa! Ennen tuon tuotteen löytymistä oli "kiva" huomata väriköntsät luomilla.. Odotin kyllä vähän enemmän tuolta meikkivoiteelta, itsekin käytän CC-voidetta jos tahdon BB-voidetta enemmän peittoon, ja olen kyllä ollut tyytyväinen (myöskin rasvoittuvalla ihollani), tosin laitan Lumenen mattapinnan jättävän pohjustajan aina meikkivoiteen alle, oletko kokeillut sitä itse? Jospa tuo meikkivoidekin toimisi paremmin pohjustajan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole tuota pohjustajaa vielä testannut, mutta voisi tosiaan olla kokeilemisen arvoinen. Kiitos vinkistä Maaria! :)

   Poista
 2. Tätä mattameikkivoidetta en olekaan testannut. Bluriin aivan fanina tällä hetkellä.

  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tuo blur on cc:n ohella minunkin toinen suosikki, vaan kun ei tahdo pysyä tässä naamassa tarpeeksi mattaisena sekään. Äh.

   Kiitos Tiia ja samoin sinulle!

   Poista
 3. Tuo Lumenen pohjustaja on ihan huippu. Mulla on toinen tuubi loppumasa ja uusi on jo odottamassa. Mahtava hinta-laatusuhde.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä! Eipä huvita enää meikkailla ilman tätä, pysyy värit paikoillaan huomattavasti paremmin :) Ja hintakaan ei tosiaan päätä huimaa.

   Poista
 4. Miun pitäisi myös joskus kokeilla jotain primeria luomivärien alle, olisi varmaan aika hyvä juttu pidemmissä illanvietoissa tai vastaavissa. Arkena ei ole tullut käytettyä pahemmin luomivärejä, mutta sillon jos käyttää, niin olisi kivaa että kestäisikin hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan, juhlameikin alle olis kyllä ihan ehdoton tuote. Joskus kun innostuu arkenakin luomiväriä sutimaan, niin oikein pätevä apu niihin aamuihin tämä :)

   Poista