torstai 12. helmikuuta 2015

Kookenkä kevät 2015

Kookenkä on usein ennenkin onnistunut keräämään saman katon alle monia meikäläisen jalalle, kukkarolle ja tyylille sopivia kenkäpareja. Niin näköjään tänäkin vuonna, sillä kevätmallisto on täynnä toinen toistaan mielenkiintoisempia pareja tutuilta laadukkaiksi kokemiltani merkeiltä kuten esim. Tamaris, Ten Points ja Andiamo. Listailin muutamia kiinnostavimpia pareja eri kategorioista.
Eniten ilahdutti tuo nahkaisten nilkkureiden hyvä valikoima sekä kekseliäät yksityiskohdat. Esim. pianon mustien nilkkureiden pitsireuna on todella kaunis. Muutoin pelkistetty ulkoasu tekee kengästä lopulta aika monenlaiseen tyyliin sopivan. Jos etsii hyviä peruskorkkareita esim. toimistolle niin valikoimaa riittää. Tamariksen kiilakorkosandaaleissa puolestaan näen jonkinlaisia viboja 70-luvulta, joka tänä keväänä on kovin trendikäs vuosikymmen.
En ole mikään suuri tennareiden ystävä, ja melkeinpä ainoa conssien lisäksi kaapista löytyvä malli on tuota vagabondin Katea hyvinkin paljon muistuttava Cortona. Ovat muuten olleet ihan älyttömän hyvät ja pitkäikäiset kengät. Juuri sellaiset joiden käyttöön jumiutuu niin, ettei pian enää muista kuinka korkokengillä taaperrettiin eteenpäin. Eli jos Kate on yhtä hyvä niin varoitan...

No mutta miltäs näytti? Iskikö joku malli tai osasto eniten? Entä oletteko enemmän nilkkuri- vai tennarimimmejä?

5 kommenttia:

 1. Oi oi, olisi saanut vähän korkeampaa olla! :) Pitsireunaiset ovat hienot, mutta korkoa saisi olla vähän enemmän tai sitten olisi voinut olla kapeampi. Mie oon varmaan sellanen korkkarimimmi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, en tullut tuota edes ajatelleeksi, mutta korot ovat tosiaan melko maltillisia :) Niinhän sie taidat olla :) <3

   Poista
 2. Nilkkuri- ja tennarimimmi täällä! Tosin nilkkureissa ei sitä korkoa juuri ole tällä hetkellä, vaikka vähän salaa haaveilen jostain korollisista kengistä... En tosin tiedä tulisko käyttöön kun ei ole hajuakaan missä pitäisin, hah :D Jotenkin noi Clarksin Chorus Nightsit iski muhun, malli on tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on ainakin paljon tarjolla nilkkureita joissa on nimenomaan maltillinen korko, eli jos ei ole vielä tottunut käyttämään niin "aloittelijalle" löytyy hyvin harjoittelukappaleita :D Esim. el naturalistat on niin hyvät jalassa että oon pitänyt niitä töissä lasten kanssa tehtävillä puistoretkilläkin, kun välillä haluaisi kulkea muissakin kuin niissä lenkkareissa. Ja tosiaan, noi clarksit on tosi kauniit. Jotenki tuo pyöree kärski iskee edelleen enemmän kuin terävä.

   Poista
  2. Toi aloittelija onkin tosi hyvä ilmaisu! :D Pyöreä kärki on ehdottomasti lemppari, terävät on pikkaisen liian villit mun makuun..

   Poista