keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Postia karkkikaupasta

Eli toisinsanoen *bangerheadiltä. Kuolasin näitä theBalmin paletteja jo syksyllä, ja nyt kun näissä oli pienetkin alennusprosentit niin ei kun haukkana verkkokauppaan. Onhan nää nyt söpöjä kuin karkki. Mokomatkin, kun tekevät tämmöisiin kuoriin pakattuja meikkejä. Eihän näitä voi kosmetiikkafriikki olla kokeilematta.

P1140158Valitsin shady lady- paletin, jonka kaikki sävyt ovat enemmän tai vähemmän hohtavia, mutta pehmeitä ja luonnollisia. Suurin osa käy vallan mainiosti ihan arkimeikkiinkin. Kokeilin pikaisesti heti paletin saatuani, mutta en malta odottaa että saan aikaa testailla näitä kunnolla. Kaunein on ehkä tuo keskimmäisen rivin oikeassa reunassa oleva "just this once jamie" -napin sävy, joka on kylmän vaaleanpunaisen/liilan sävyinen, ikäänkuin kanervainen.

P1140162


P1140167

Nappasin koriin myös *sivellinsetin ihan kokeilumielessä, sillä en omistanut yhtäkään kunnollista häivytyssivellintä. Saa nähdä saanko näillä aikaan muuta kuin sen mustan silmän...Sudeissa on  onneksi näppärä kuminen varsi, josta saa meikatessa hyvän otteen. Muutoinkin vaikuttavat laadukkailta ja varsin helppokäyttöisiltä, näin amatöörimeikkaajan tarpeisiin.

P1140168

Muutoin bangerheadin verkkokaupassa asioiminen ja toimitus sujui oikein näppärästi ja nopeasti, paketti oli perillä kolmessa päivässä ja tuotteet oli pakattu huolellisesti. Molemmat juttuja, joita verkossa asioidessa arvostan. *TheBalmin meikkejä löytyy edelleen pienellä alennusprosentilla varustettuna. Ai että nää on söpöjä, vai mitä tykkäätte? 

*commercial

6 kommenttia:

 1. Näyttääpä hyvältä nuo paletin sävyt, voisin itsekin käyttää just noita sävyjä! :) Täytynee käydä tutustumassa tuohon putiikkiin!

  VastaaPoista
 2. Nuo realTechniquessin siveltimet ovat ehdottomasti hintansa väärti. Ihan mahtavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla positiivisia kokemuksia. Jospa saisin näillä jotain kivaa aikaiseksi :)

   Kiitokset Satu!

   Poista
 3. Oi miten kauniit siveltimet, ihanat värit! :) Tuollaisilla meikkaisi kyllä mielellään, ei voi muutakaan sanoa. Kauniit värit on paletissakin, tuollaiset ovat näppäriä kun saapi useammat sävyt samassa. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään tästä kyllä kovasti, on ollut nyt viikon ajan joka päivä käytössä. Turhia sävyjä tässä ei juuri ole (paitsi ehkä aavistuksen liian villi sininen...) joten siinäkin mielessä hyvä ostos :)

   Poista