tiistai 20. tammikuuta 2015

Mekkojen metsästystä

Viihdyn usein mekoissa ja hameissa vapaa-ajalla, ja töihinkin valitsen mieluiten jotain takapuolen peittävää. Tämä ihan siksi että lasten kanssa työskennellessä joutuu välillä konttailemaan, kurkottelemaan, kyyristelemään jne. Mieluummin teen tämän niin ettei tarvitse pelätä vilauttavansa, joten pitkä paita/mekko sekä farkut/leggarit on hyvin tyypillinen työasu.

P1200192
P1200196
Parhaita mekkoja ovat ne jotka pystyy helposti muuntamaan myös vapaa-aikaan sopiviksi. Hyviä perusvaatteita, joissa on kuitenkin jokin juju, kiva printti tai hauska yksityiskohta. Pitkähihaiset mekot ovat maailman helpoimpia. Kun vaihtaa töiden jälkeen farkut sukkiksiin ja valitsee hieman fiinimmän kenkäparin, niin siinäpä se vapaa-ajan asu alkaa ollakin. (Ennen ulos lähtemistä kannattaa tosin varmistaa ettei kukaan ole käyttänyt mekon helmaa nenä- tai pyyheliinana).

Untitled-2


Nämä suosituimmat vaatekappaleeni joutuvat kestämään kovaa kulutusta, sillä olosuhteiden pakosta pesen niitä usein. Työpäivän jälkeen vaatteista nimittäin löytyy milloin liimaa, milloin vesiväriä, salaa paidan helmaan pyyhitty räkävana (ihanaa on juu...) tai muita pienten tahmatassujen jättämiä muistoja. Välillä tätä jokapäiväistä vaatevarastoa on pakko uusia, kun ne rakkaimmatkin yksilöt kuluvat hellävaraisesta pesusta huolimatta loppuun. Täytyy myöntää, että paljon enemmän pitäisi kiinnittää huomiota vaatteiden materiaaliin ja laatuun, jotta käyttöikä olisi vähän pidempi.

Nyt ollaan kuitenkin taas siinä vaiheessa että vaatekaappi kaipaisi vähän täydennystä. Muutaman oikein kivan ja monikäyttöisen mekon jo bongasinkin. Löytyykö teille suosikkeja näistä?
*Ellos // H&M // *Ellos
*Ellos // H&M // *Boozt
*commercial links

8 kommenttia:

 1. Musta-harmaa henkkamaukan collegemekko (ylhäällä keskellä) on suosikki! Olisin kotiuttanut sen nettikaupasta samantien, mutta harmikseni ei ollut kokoja :( booztin mekko on myös kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli minunkin toinen suosikki :) Harmillista että koot ehtivät loppua :/ Yritän aina postausta askarrellessa tarkistaa, että tuotteissa on kaikkia kokoja jäljellä. Hidas kun tässä hommassa vielä olen niin kokojen saatavuus ehtii joskus muuttua ennenkuin saan postauksen ulos, varsinkin jos on kyseessä kovin suosittu tuote kuten tuokin mekko taitaa olla...

   Poista
 2. Kauniita mekkoja kaikki. Tuo raidallinen oli eniten mieleeni, mahtava kesäkolttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin tuli mieleen että tuossa mekossa olisi kiva kesäpäiviä vietellä :)

   Poista
 3. Raitamekko on ihana! Ja toi toka asukokonaisuus alussa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös! Tuota asua on tullut paljon pidettyä töissä. Lasten kanssa puuhaillessa tuntuu jotenkin kivalle, että olemuksessa on vähän väriä :)

   Kiitokset Katja!

   Poista
 4. Paksuraitainen mekko on ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ja aika klassinenkin. Uskoisin että tuolle löytyisi aika paljonkin käyttöä :)

   Poista