maanantai 12. tammikuuta 2015

Lakkoja ja laatikoita

Terve. Olen Salla, 33 vuotta, enkä vieläkään osaa pitää kaappejani tai laatikoitani ihmismäisessä järjestyksessä. Tämän lisäksi omistan muutaman romukaapin, jonka sisälle ei kannata yhdenkään järjestelmällisen ihmisen mennnä kurkistamaan. Ne muut kaapit, joiden sisältö on päivittäisessä käytössä, (kuten vaatekaappi ja kylpyhuoneen kaappi) olen oppinut pitämään edes jonkinlaisessa hallinnassa ihan vaan siksi etten menettäisi joka aamu hermojani säntäillessäni etsimään erinäisiä pikkutavaroita tai vaatekappaleita sieltä sun täältä. Tunnustan siis olevani ehkä maailman epäjärjestelmällisin ihminen. Tietyissä asioissa taas ihan ihme natsi, kuten siinä että sängyn on oltava joka aamu pedattu vaikka makkari muutoin olisi kuin pommin jäljiltä. Mikä logiikka?
 
P1120161Noh, viikonloppuna siivosin vaatekaappini. Järjestelin myös samaan henkariin ne vaatteet, joita useimmiten yhdisteltynä käytän. Tätä helppoutta ja ihanuutta kestää taas muutaman päivän, mutta tänään tein jotain vielä järisyttävämpää, nimittäin siivosin laatikoita! Kynsilakkoja on näköjään kertynyt jokunen. (Kerro kuvassa oleva määrä noin viidellä...)

P1120157

Tämä yksi lakka on pitänyt teillekin esitellä, sillä tykästyin kovasti siihen millaisen pinnan tällä saa kynteen. L'orealin kaksipäisessä putkilossa on siis värillinen aluslakka, sekä rutkasti kiiltoa (paljon enemmän kuin kuvista välittyy) antava päällyslakka. Tykkään juuri tällaisista "mehumaisista" kiilloista kynsissä. Näillä varmaan on jokin virallisempikin nimitys, kertokaa viisaammat jos tiedätte! Lakan värinä mitäs muutakaan kuin burgundya. Lupaan että tämän jälkeen en puhu viininpunaisesta mitään ennen ensi syksyä. 

P1120171

P1120160
P1120162Kätevässä putkilossa yhteen kuuluvat lakat on myös helppo pitää tallessa, mikä on erittäin toivottava ominaisuus kun on minusta kysymys. Kynteen jäävä kiiltävä pinta muistuttaa aikalailla geelilakkauksen jättämää pintaa, sillä väri myös levittyy hyvin ja ikäänkuin tasoittaa kynttä. Sokoksella oli näitä kynsilakkoja pieni valikoima, mutta en löytänyt näitä netistä mistään. Toinenkin väri olisi kiva saada. Saa vinkata, jos tiedätte mistä näitä/muita tämän tyylisiä löytää :)

9 kommenttia:

 1. Onkohan tuo logiikkasi sitä kuuluisaa naisten logiikkaa? :D Täälläkin vaatekaappi kaipaisi totaalista raivaus operaatiota, tuskastun vaan aina kun oven avaa.. Ehkäpä jonain kauniina päivänä vielä!

  Tuosta tulikin mieleeni että on ostettava uusi kynsilakka omaan kokoelmaani! Kaunis sävy, kuinka on pysyvyyden laita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitetaan sen piikkiin tämäKIN ;D

   Pysyvyys vaikuttaisi tässä olevan semmoinen ihan ok, ei halpislakkojen (jotka ainakin mulla pysyy tajuttoman hyvin) veroinen mutta aika jees. Näissä kuvissa lakka on ollut sormissa kolme päivää, eli myös noiden siivousviirausten ajan.

   Poista
 2. Hahaa! Voin niiin samaistua sinuun, t. toinen maailman epäjärjestyksellisimmistä ihmisistä! :D Meiltäkin niitä miljoonalaatikoita löytyy, sekä makuuhuoneen lattia usein myös tulvii vaatekasoja, joissa on vaatteita, mitä ei vielä tarvitse laittaa pesuun, muttei viittisi kaappiinkaan laittaa..:D Täytyis varmaan hommata joku rekki johon nuo vaatteet laittais nätisti..;) Tärkeät paperitkin löytyy sellaisesta räjähdyksen näköisestä kasasta, mutta itse tiedän mistä kohtaa kasaa mikäkin lappu löytyy! :D Hei ja kivannäköistä kynsilakkaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän makkarin lattialle kertyy täsmälleen samanlaisia kasoja! Ja tuttua myös tuo papereiden säilytys"järjestelmä". Kun joskus harvoin siivoan, en löydäkkään enää mitään. Oisko tää sitä hallittua kaaosta? :D

   Poista
 3. Täällä kanssa samanlainen! Ai mikä laatikoiden pitäminen järjestyksessä? En mä van osaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enkä mä. Mikä ihme siinä on :D Ihailen silti kauniita, nätisti järjestettyjä kaappeja ja laatikoita, joissa tavaroille on omat paikat. Helpottaisi arkea huomattavasti.

   No mutta kiva, meitä on muitakin :)

   Poista