torstai 8. tammikuuta 2015

Herukkahommia ja uusi suihkukaveri

Pitkäaikainen suihkuseuralaiseni eli Lushin snowman on nyt käytetty viimeiseenkin palaseen :( Joulupukki toi kuitenkin hyväntuoksuisen paketin jonka sisältöön olen jo lähes yhtä pahasti koukuttunut. Varsinkin tämän kolmikon suihkusaippuaan, jonka tuotekuvaus kuuluu näin: "miellyttävän täyteläisessä, luonnonmukaista ruiskaunokkivettä sisältävässä suihkugeelissä on raikas tummien marjojen tuoksu". Tästä tuli mieleen loppukesän lämpimät aamuyöt, tai lapsena mummolan herukkapensaissa rymyämisen jälkeinen, vaatteisiin tarttunut marjojen tuoksu.

P1080085
Kyseessä on siis Yves Rocherin *blackberries  tuotesarja. Yves Rocherhan on vanha tuttu, ja kuten varmaan monella samaa ikäluokkaa edustavalla, nämä ovat niitä kosmetiikkatuotteita joita on aikoinaan salaa lainattu äidiltä, tädiltä ja milloin keneltäkin. Rullailtu auki niitä miljoonia arpajaiskääröjä ja testailtu minihuulipunia. Muistaakohan tätä oikeesti enää kukaan muu kuin minä? :D Blackberries sarjaa on saatavilla limited edition. Napatkaa omanne, ennenkuin loppuvat.

P1080089


Kuvailin tuotteita pitkästä aikaa valoboksissa. Nyt kun on palattu töihin niin päivisin ei jää hitustakaan valoisaa aikaa kuvaamiselle. Noh, kuukauden päästä on onneksi jo paljo parempi tilanne, kun päivä pitenee :)

P1080090


Ja (vähän huonona, tiedän) aasinsiltana ruoka-asioihin, tässä toinen viimeaikainen lempparini keittiön puolelta. Luonnonjogurttia, mustaherukoita ja chia-siemeniä. Oletteko muuten muut noita siemeniä vetävät huomanneet niiden antavan ihan hillittömästi energiaa? Vai kuvittelenko mä vaan?  Tuli tuossa imuroitua koko kämppä, puunattua keittiö ja vessankin taisin siivota huitaista. Arki-iltana, töiden ja kuvaussession jälkeen. Siis mitä ihmettä?

P1080097No mutta, hyvää se on! Aluksi liotettujen siementen vinkeä sammakonkutumainen rakenne tuntui hieman jännälle suussa, mutta nyt jo pidän siitä.  Piilotin siemeniä salaa myös miehelle tehtyyn iltapalaan. Lähdenkin tästä kysymään, miltä maistui. Villi veikkaus: ai oliko siinä muka jotain siemeniä? Eihän nää mitään huomaa...


Mukavaa illan jatkoa!


-Salla- 


*commercial


3 kommenttia:

 1. Minun on ilmeisesti aivan pakko ostaa noita chia siemeniä, jo toinen blogi jossa hehkutetaan niiden tuomaa energiamäärää! Missä muussa ja miten paljon käytät? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä taisin kans lukea jostain vastaavanlaisen kokemuksen! Otin näitä aikaisemmin aamulla, mutta nyt oon syönyt välipalaksi töitten jälkeen. 1dl vettä ja 1rkl näitä likoamaan, esim. valmiiks aamulla. Sitten vaan jogurtit ja marjat sekaan ja ääntä kohti. Töitten jälkeen iskee helposti väsymys (lue:laiskuus) joten siihen hetkeen on tuntunut olevan hyvä energiatankkaus.

   Poista
 2. Ohhoh, vaikuttaapa hyvältä nämä suihkugeelit sun muut. Eivätkä näköjään ole hinnallakaan pilattuja... :)

  VastaaPoista