torstai 11. joulukuuta 2014

Varpaita lämmittävä palkinto

Tiedättekö ne ihmiset, jotka voittavat joka ikinen kerta osallistuessaan mihin tahansa kilpailuun tai arvontaan? Ne joilla on aina lotossa useampi numero oikein, ja kaapit täynnä arvonnoista saatua epämääräistä tavaraa. Ne ärsyttävät Hannu Hanhet, jotka loistavat missä tahansa taitolajissa jollain mystisellä piilevällä kyvyllään, ja syyttelevät siitä ensikertalaisen tuuria tms. No minä en kuulu heihin. Hyvin harvoin onni potkaisee missään kisassa meikäläistä. Paitsi nyt! Ja mikä parasta, Tamariksen instagramissa järjestämän valokuvakisan palkinto oli tällainen:

PC110386Nämä ovat ihanat!  Vaikka en ehkä olisi itse valinnut tällaisia kenkiä, olen silti onnellinen että voitin juuri nämä. Bootseista on nimittäin lyhyessä ajassa tullut varsinaiset luottokengät. Eilen kävin jouluostoksilla ja talsin näissä matkuksessa useamman tunnin, eivätkä jalat väsyneet ollenkaan. Unelmanpehmeä karvavuori tuntuu siltä kuin työntäisi jalkansa johonkin pumpuliin <3

PC110393

Olen aiemminkin  vakuuttunut Tamariksen kenkien laadusta ja käyttömukavuudesta (tietysti kivaa ulkonäköä ja sopuisaa hintaa unohtamatta) ja jälleen kerran voin sanoa olevani tyytyväinen kokonaisuuteen. Tuntuu että harmittavan usein saa nykyään todeta ostaneensa sutta ja sekundaa, vaikka syynäisi vaatteiden tai kenkien materiaalilaput kuinka tarkasti, pesisi ja hoitaisi vaatetta oikein tai  uskoisi voivansa luottaa tiettyjen brändien tarjoamaan laatuun. Muutaman pesun jälkeen paitoihin ilmestyy nukkaa kuin taikaiskusta vaikka kuinka varovasti pyykkäisi, ja myös värit tuntuvat haalistuvan nopeammin kuin aikaisemmin. Jotkut monta vuotta vanhat vaatteeni taas ovat pysyneet siisteinä vuodesta toiseen! Jotenkin vaikuttaisi, että varsinkin monen ketjuliikkeen tarjoama laatu on huonontunut melkoisesti. Oletteko muut huomanneet tätä?

PC110392
No mutta, Tamarikseen sentään luotan edelleen <3 Nämä olivat aika ihana yllätys ja joululahja itselle :) Enpä arvannut vuosi sitten ensimmäisen kameran ostettuani, että valokuvaamisesta voisi olla tällaistakin hyötyä. Jos lämpimät ja kivan näköiset nilkkurit/bootsit kiinnostavat, kurkkaa ainakin nämä: Onnekkaimmille on vielä kokoja jäljellä, minä jäin ilman noita ensimmäisiä. Niisk. Laajemman valikoiman löydät esim.*täältä tai *täältä
*commercial12 kommenttia:

 1. Voi nuo voittamasi kengät olivat yhdet suosikeistani kun itse mietin talvikenkien ostoa! Näyttävät ihanilta <3 Aika hyvä palkinto kyllä, tuurisi osui oikeaan saumaan ;) minuakaan ei ole suotu hannu hanhen onnenkantamoisella... Käythän linkkailemassa blogeja minulle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielelläni otan sen onnenkantamoisen tällaisessa tilanteessa kyllä :)

   Ainiin, pitääkin käydä tänään myöhemmin linkkailemassa.

   Mukavaa viikonloppua! :)

   Poista
 2. Onnea hirmusesti :D Mä olen voittanut neljä kertaa ja kaikki voitot on ollu super surkeita.Esimerkiksi neljä kokoa liian iso sadetakki,joka oli myös todella ruma :D.
  Mulla on ollu kahet Tamariksen popot ja on kyllä todella kestäviä ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jo on ollu takissa vähän "kasvun varaa" :D Voi elämä, ja vielä tollanen palkinto osunut just sulle kun muutenkin oot niin pikkanen. Pitääkin muistaa käydä osallistumassa siihen sinunkin arvontaan, jos tämä hyvä tuuri vaikka jatkuisi...

   Poista
 3. Vauuu!! Kengät on upeat!! <3 Onnea paljon!

  VastaaPoista
 4. Ihan mielettömän ihanat kengät. <3 Onneksi olkoon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näissä kelpaa talsia talvisia katuja :) Kiitos Tiia! <3

   Poista
 5. Oi mitkä kengät olet voittanut!<3 Onnea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Tähän on nyt kulutettu varmaan seuraavan kymmenen vuoden arpaonni, turha yrittää lotota =P

   Poista
 6. Aivan ihanat kengät, värikin on aika ainutlaatuinen, sillä tuon värisiä kenkiä tulee harvoin vastaa. Ja tuo karvavuori on niin söpö! :)

  Kirjoitan muuten nykyisin uutta blogia nimeltään Menneisyyden tuulia :)

  Minna
  http://menneisyydentuulia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, väri sattui kyllä just eikä melkein.

   Kiva kun kävit vinkkaamassa, käyn kurkistaan sun uuden blogin! :)

   Poista