torstai 25. joulukuuta 2014

Vaakaraitaa ja Vain Elämää

Joululoman parhaita juttuja: pitkät yöunet, pyjamassa hilluminen, kiireettömyys, vihreät kuulat, ja se että voi välillä pukeutua muuhunkin kuin työvaatteisiin, toppahousuihin, uggeihin tai karvalakkeihin. The virallinen lomahamonen on tänä jouluna näköjään tuo ikivanha h&m:n vaakaraitainen kappale, joka on yksi kestosuosikkini muutoinkin. Kun on mallia kepakko (tikkusuora, ei kurveja), antaa vaakaraita sopivasti lisää leveyttä ja muotoa kropalle. Samaan hamoseen on onnistuttu keräämään myös monta meikäläisen lempiväriä, kuten vaikkapa tuo syvä viininpunainen.

PC250747[1]
Untitled-2

Hameen kaverina vanhaa halpiskynsilakkaa, joka pysyy ja pysyy vaikka mitä tekisi. Olisipa kiva tietää, miksi nämä edullisemmat lakat ovat usein niitä kestävimpiä, mitä ne näihin laittaa?

PC250747

PC250740

PC250752

Pukinkontista löytyi eilen monta kivaa ja tarpeellista juttua, mutta sokerina pohjalla olikin varsinainen jymy-ylläri, nimittäin:

PC250730


Oivoi! <3 Menin hetkeksi sanattomaksi (harvinaista...) avattuani kirjekuoren, jossa nuo liput olivat. Saatoin vähän itkeä tirauttaakin, mutta älkää kertoko muille. Tämähän tarkoittaa sitä että Tallinnan risteilyn päätteeksi mennään vielä konserttiin katsomaan livenä mm. tätä:
Että hyvissä ja odottavaisissa fiiliksissä täällä. Kuinkas siellä? Löytyikö lahjojen joukosta toiveiden mukaisia juttuja, vai kenties jotain mitä ette osanneet laisinkaan odottaa?

4 kommenttia:

 1. Aivan ihanan värinen kynsilakka! Itellä oli paljon sellaisia lahjoja mitä en osannu oottaa :D Toivottavasti tulee huikee reissu sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paras lahja onkin ehkä yllätys, joka on ilahduttava ja tarpeellinenkin, mutta jota ei itse osannut ajatella tarvitsevansa.

   Kiitos Maikki! Vaikuttaisi ettei tässä ainakaan mihinkään etelän lämpöön olla lähdössä...sääennuste näyttää aika hyytävälle :/

   Kiva kun piipahdit kommentoimaan ja hyvää uuttavuotta sinulle! :)

   Poista
 2. Hieno asu, todella kaunis tuo hame ja siinä kyllä raidat sopivat tosi hyvin yhteen, vaikkei väreistä voisi ehkä suoraan tätä hametta näkemättä niin sanoa! :) Ihana kuva paketteineen kaikkineen ja kynnetkin ovat niin kauniit. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Vaaleansininen on esimerkiksi inhokkiväri vaatteiden suhteen, mutta tässä se raikastaa hametta just eikä melkeen sopivasti.

   Kiitos Vivian :) <3

   Poista