keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Keskiviikon kenkäherkut ja blogiarvonta-muistutus

Huh, melkein nousi tukka pystyyn kun pikaisesti vilkaisin mitä on tarjolla dinskon alessa. Lienee tullut selväksi että kyseessä on yksi meikäläisen suosikkikenkäkaupoista. Ihan siitä syystä, että valikoimasta yleensä aina löytyy jotain sopivaa, etsinpä sitten millaista kenkämallia tai materiaalia tahansa. Nahkakenkiäkin on  tullut viime vuosina mukavasti lisää valikoimaan.

Tässäpä muutama ale-herkku!


Ale-herkkuja tai muuta kivaa Dinskolta voit saada itsellesi osallistumalla blogiarvontaan, jossa voit voittaa 50e lahjakortin. Osallistumisaikaa on 23.12.2014 klo 23.59 saakka, klikkaa itsesi mukaan TÄÄLTÄ! 


6 kommenttia:

 1. Harmi et nuo niittibootsit on tekonahkaa, muuten oisin suoraan ostanut. :) Ihana, et alkaa nahkaakin näkyä enemmän kenkäliikkeissä! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Kuolasin niitä samoja, mutta jotenkin nuo keinomatskut ei enää iske.

   Poista
 2. Punaset bootsit on ihanat <3 En oo tainut koskaa heiltä ostaa kuitenkaan mitään ja jos ole ollut kiinostunut jostain kenkäparista niin omaa kokoa ei tietenkään ole enää ollut :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Jostain syystä tykästyin syksyllä juuri tuohon maiharimalliin kengissä. Nettikaupan puolella on muuten kokoja yleensä paljon paremmin, kannattaa vilkaista sieltä jos liikkeestä ei löydy omaa kokoa :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Muakin ihan jo jänskättää että kenelle saan lahjakortin antaa! :)

   Poista