sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Isadora eyeshadow trio nr. 85 Forest Laatikossani on lojunut pitkän aikaa ihan liian vähäisellä käytöllä tämä isadoran trio:


PC230700


Ihan älyttömän kauniita metsäisiä sävyjä! Näissä on kuitenkin paljon pigmenttiä, eikä meikäläisen meikkaustaidot oikein riitä häivyttelemään värejä siististi.  Tätä testaillessa naamassa oli meikkiä ihan hemmetisti, mutta eipä vaan kuvissa näy, höh! Ehkäpä näistä saa kuitenkin jonkinlaisen kuvan siitä kuinka kivasti paletin runsaasti helmiäistä sisältävät sävyt heijastavat valoa. Tämä ja muut isadoran triot ovat muuten nyt *Bangerheadilla tarjouksessa hintaan 10,32e.

PC260789

Aloitin levittämällä koko liikkuvalle luomelle paletin ensimmäistä, shamppanjaista sävyä. Luomivakoa varjostin lämpimällä tummanruskealla ja lopuksi lisäsin reilusti (eipä näy kuvissa ei...) paletin omasta mielestäni kauneinta, vihreää sävyä silmän ulkonurkkaan ja rajauksiin. Silmän sisänurkkaan lisäsin vielä metallista kiiltoa *isadoran twist up metallic eye meikkikynällä.

Untitled-1

PC260896 Lopputuloksesta tuli ihan kiva, harmi vaan ettei tuo kaunein vihreä sävy näissä kuvissa juuri näy. Juhlavaan meikkiin kuitenkin minulle oikein mieluisia sävyjä :) Hyviä ja kestäviä meikkisiveltimiä olisi ehkä haalittava tänä vuonna lisää alennusmyynneistä. Onko teillä muuten jokin sivellinmerkki jonka nimeen ehdottomasti vannotte, esim. häivyttämisessä?


*commercial
8 kommenttia:

 1. Kauniita sävyjä, harmi tosiaan että vihreä ei pääse kuvissa oikeuksiinsa! Itse olen tilannut kivan sivellinpaketin Nellyltä vuonna miekka ja kirves. Sisältää kaiken tarvittavan amatöörimeikkaajalle ja hyvin on palvellut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edelleen on hakemista tuon valkotasapainon säätämisen kanssa, siksikään en saa värejä toistumaan oikein, vaikka naamassa niitä oli hurja määrä. Lähdin muuten tämän testailun jälkeen lähikauppaan enkä tietenkään muistanut pestä meikkejä. Untsikka ja toppahousut päällä, ja jäätävä sotamaali naamassa...

   Poista
 2. Ihanat sävyt! Isadoran meikit ovat laadukkaan oloisia vaikka hirmusesti niistä ei ole kokemusta. :) Todella kaunis meikki tuli. Iloista uuttavuotta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! <3 Näitä on kyllä kiva askarrella, vaikka ihan aloittelija olenkin. Joka kerta oppii lisää jotain pientä. Hauskaa vuodenvaihdetta myös sinulle!!

   Poista
 3. Ihana meikki <3 Mulla on myös toi kajaali :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika! <3 Tuossa kajalissa on kyllä kauniin kiiltävä sävy. Ei vaan tahdo mun luomilla pitkään pysyä siistinä vaikka kuinka pohjustaisin.

   Poista
 4. Piti tulla heti kurkkaamaan, kun olit jättänyt nii ihanan kommentin minulle blogiin <33! Kaunis meikkipaletti ja kivasti toteutettu meikkipostaus<3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia, kiva kun piipahdit! :)

   Poista