lauantai 27. joulukuuta 2014

El Naturalista - Vuoden paras alelöytö


 Ah, ne on mun!

El Naturalistan kenkiä olen himoinnut jo vuodesta keppi ja taltta, mutta päätynyt lopulta aina kauhistelemaan hintaa. Lähdinpä tuossa jokin aika sitten ostamaan carlssonilta jotain ihan muuta (muistaakseni pumpulia ja kynsilakanpoistoainetta...) ja tulin sitten näiden kanssa kotiin: 

PC130407

Hyllyssä oli jäljellä yksi pari puoleen hintaan. Koko 37. Kohtalo, ihan selkeesti kohtalo??

PC260905Mutta mikä niistä tekee niin spesiaalit? Espanjalaismerkki El Naturalistan kengäthän tunnetaan paitsi mukavuudesta ja hauskasta ulkonäöstä, myös ekologisuudestaan. Kenkien pohjat on valmistettu kierrätetystä luonnonkumista, ja kengissä käytetty nahka on kasviväreillä värjättyä. Käyttömukavuutta lisäävät erityiset, hengittävät sisäpohjalliset. Kengät on suunniteltu aktiivisille ihmisille, jotka kävelevät paljon. Ja sen tuntee. Näissä on korkoa 6cm, mutta kävellessä nämä tuntuvat lähinnä tennareilta. Aivan uskomattoman mukavat. Satun omistamaan muutaman muunkin parin mukavia korkokenkiä, mutta voin kertoa, ei muuten ole näiden voittanutta.

Varsin hyvä alehaukan metsästyskohde! Spartoon nettikauppa tarjoaa nyt -20% El Naturalistan kengistä. Koko valikoiman näet *TÄÄLTÄ. 


Tässä minun suosikit:Kengistä puheenollen, kuinka monet monot sitä nainen tarvitsee kolmen päivän reissulle akselilla Kuopio-Helsinki-Tallinna, kun on tiedossa risteilyä, shoppailua (eli kävelyä, kävelyä ja kävelyä), konserttia ym. mukavaa. Riittäiskö kolmet? Pakkaamisen suhteen menen yleensä sillä linjalla, että parempi liikaa kuin liian vähän. Osa vaatteista voi jäädä pitämättä, mutta enemmän harmittaa sillä hetkellä kun huomaa jättäneensä juuri sen nimenomaisen koltun matkasta, jonka nyt välttämättä olisi halunnut pukea illalliselle päälleen... Eli toisinsanoen, tähän ikään mennessä en edelleenkään ole oppinut pakkaamaan fiksusti. Onneksi on iso matkalaukku. (Ja vahva mies).

Mukavaa viikonloppua!

-Salla-


*commercial
Ps. Kommenttien julkaiseminen ja niihin vastaaminen saattaa viivästyä, koska tämän postauksen julkaisuhetkellä ajelemme jo kohti Helsinkiä. Matkakuulumisia voi seurata esim. instagramista tunnuksella @happyheelsbysalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti