sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Viikon top 5


1. Kirpparilöytö ystävälle

Jos ei omaan kaappiin mahdu niin täytetään sitten kavereitten kaapit? Joku oli halunnut luopua näistä miltei iskemättömistä Biancon nilkkureista, jotka minä koppasin mukaani kirpparilta. Itselleni ovat vähän pienet, mutta ajattelinkin lahjoa näillä erästä kuulemani mukaan mustia nahkanilkkureita vailla olevaa ystävääni ;) Yritän kovasti pitää kiinni päätöksestäni, etten raahaa kotiin enää yhtään enempää kirpparikamaa ennenkuin entiset kierrätykseen menossa olevat vaatteet ja kengät on saatu matkalle. Mutta eihän kavereille ostettuja juttuja lasketa...

PB021167


2. Marraskuun ensimmäinen

Lämpimän yön jälkeinen pakkasaamu toi ulos ihanan huurteen, jota kävin lauantaiaamuna kuvaamassa. Tänä aamuna oli Kuopioon satanut parin sentin lumikerros. Jokohan niitä jouluvaloja kehtaisi viritellä?

PB011144
PB011137
PB011123

3. Pienet punaiset kengät

Aiemmin syksyllä pääsin kuvaamaan ystäväni 1-vuotis syntymäpäiväänsä juuri viettänyttä pikkuneitiä, joka hetkosen malttoi minulle lehtikasassa telmiessään poseerata. Kovin oli liikkuvainen malli, mutta sainpahan taas hyvää harjoitusta kuvaamisesta, kun yritin pysytellä kamerani kanssa tyttösen perässä. Tänään aloin käymään läpi tuona päivänä otettuja kuvia, joiden joukosta löytyi myös otos näistä söpöistä punaisista kengistä. Kiitokset vielä kerran tälle pikkuneidille ja hänen äidilleen hauskoista kuvauksista! <3

PA160900[1]

4. Halloween

Kaksi onnistuneiden juhlien tunnusmerkkiä: pohkeet krampissa ja ääni hävinnyt. Molemmat löytyy! Täytyypä sanoa että pieni hulluttelu teki terää. Lähtiessä vähän hirvitti, olisinko pirskeissä ainut naamiaisasuun pukeutunut, mutta kävikin niin että olin milteipä alipukeutunut! Juhlaväki oli panostanut asuihin huimasti ja sain ihastella toinen toistaan upeampia kokonaisuuksia. Ihanaa, kun porukka uskaltaa heittäytyä tällaiseen hölmöilyyn! Tunsin oloni varsin kotoisaksi :D Kameran jätin tarkoituksella kotiin, ja pakko myöntää että varmasti sain juhlafiiliksestä enemmän irti nyt kun en katsellut kaikkea pelkästään kameran lävitse. Päätin vähän viime tingassa lähteä mukaan, joten oman mekon ja maskeerauksen suunnitteluun jäi lopulta aikaa vain pari päivää. Jotain sain sentään kyhättyä kasaan. Tässä siis vähän erilaista päivänasua:

Untitled-1
311014a

Maskeeraukseen käytin vain huulipunaa, luomiväriä sekä hieman grimasin tekoverta. Aika paljon saa aikaiseksi näinkin pelkistetyillä välineillä. Arkenahan en meikkaukseen juurikaan panosta, joten tämä oli ihan rehellinen aloittelijan kyhäelmä. Meikkipohjan tein lumenen pohjustus- ja meikkivoiteella, ja lopuksi puuteroin kevyesti. Kiilto pysyi hyvin poissa eikä meikki lähtenyt valumaan/suttaantumaan.

PB021162[1]

5. Sunnuntailakkailut

Halloween-teemaan liittyen etsin laatikoistani jotain tummanpuhuvaa kynsilakkaa. Tässä Isadoran lakassa on erikoinen sävy, joka näytti aluksi sisätiloissa (hehkulampun valossa) kultaan taittavalta ruskealta, mutta luonnonvalossa se puolestaan onkin kaunis, tumma violetti. Isadoran lakoissa parasta on ehdottomasti hyvä levittyvyys sekä sopivan leveä suti. Tumpelokin saa oikeasta kädestään miltei yhtä siistin kuin vasemmasta.

PB021165[1]

Miten teidän viikko on sujunut? Tämä väsynyt juhlija lähtee nyt elpymään sohvalle viltin alle. Olin kaukaa viisas ja otin huomisen vapaaksi. Vanhus tarvitsee jo useamman päivän tähän palautteluun. 

Leppoisaa sunnuntaita!

-Salla-


2 kommenttia:

  1. Ihania ovat nuo talviset kuvat! <3 Ja hienon asukokonaisuus maskeerausta myöten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maaria. Ihan hauska oli tosiaan lopputulos, mutta täytyy sanoa että vielä hauskempaa oli tuota tehdessä. Onnistuu minultakin tällaiset käsityöt missä saa repiä. raastaa, sotkea ja tuhota :D

      Poista