keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Uutuuksia ja urheiluvammoja

Pari viimeistä kuukautta ovat kuluneet paljon normaalia vähemmillä liikuntamäärillä. Ihan siitä syystä ettei yksinkertaisesti kiinnosta. Tai toisinsanoen, kiinnostaa niin moni muu asia kuin liikkuminen. Kuten valokuvaus tai kirjoittaminen. Tämä kuukaudessa sohvaperunaksi-ilmiö on kyllä tuttu aiemmiltakin syksyiltä. Kun valon määrä vähenee, vähenee aktiivisuuskin. En jaksa enää edes huolestua tilanteesta, koska tiedän että kevään tullen kiinnostus nostaa ahteri sohvalta herää taas uudestaan. Kellään muulla tällaista ilmiötä?

PB051189[1]

Maanantaina raahasin itseni bodypumppiin. Se oli virhe. Ihan vaan muistutukseksi itselleni jatkossa: jos aloitat tauon jälkeen, älä valitse ensimmäiseksi tunniksi tuota koko kehon rääkkiä. Ollappa kipee vaikka vaan ahteri (miten ois ollu se spinning?) vaan kun kehon jokaikinen lihas huutaa hoosiannaa. Taidan kokeilla seuraavaksi uimista.


No mutta, mistäpä muusta motivaatiota liikuntaan kuin kivoista urheiluvaatteista. Täysi materialisti tässä asiassa ilmoittautuu! Nellyn nettikauppaan on saapunut uusi mallisto kivan näköisiä urheiluvaatteita. Juoksuhousujen lisäksi sisäliikuntavarustuskin kaupaisi vähän täydennystä. Ja entäs nuo kengät?
Naisten koko urheiluvaatevalikoimaa pääset ihastelemaan *TÄÄLLÄ.


*commercial

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti