keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Alkuhuumaa ja hairahdus vuoden takaa

Uuden elämänkumppanin etsintä on onnistuneesti saatu päätökseen. Valitsin pitkän harkinnan jälkeen kaikista läpikahlatuista vaihtoehdoista kuitenkin sen mikä miellytti silmää (ja myönnettäköön, kukkaroa) kaikkein eniten. River Islandin nahkainen cross-body on osoittautunut kooltaan ihan nappivalinnaksi. Yksi toive oli saada vähennettyä sitä (älytöntä!!!) mukana kuljetettavan tavaran määrää. Nyt on pakko, koska laukku on pienempi. Kuitenkin siihen mahtuu kaikki tarpeellinen esim. työpäivän ajaksi. Olkahihna on leveä ja kiinnikkeet tukevat, eli tässä uskaltaa hyvin kuljetella esim. tablettia. Laukun sisäpuolella on reilun kokoiset sivutaskut ja erillinen vetoketjullinen tasku, ulkopuolen taskuihin mahtuu kätevästi bussikortti ja avaimet. Joopajoo, ihan niinkuin muka sijoittelisin tavarat järkevästi laukkuun, olipa siinä sitten yksi tai miljoona taskua. No mutta, kuulemma sellaisia järjestyksen ihmisiäkin on olemassa.

PB100024

PB100036
PB100030
Viikonlopun yllättävän siivousinspiksen (miksi ne muuten tulee aina ihan puun takaa, ei koskaan
silloin kun pitäisi...?)  myötä löysin myös onnistuneen heräteostoksen viime joululta, eli Rylkon talvinilkkurit, joita en olemattomien pakkasten takia ole ehtinyt juurikaan pitämään. Nämä ovat kuitenkin mainio esimerkki siitä, ettei kengän kokomerkintää ole tuijottaminen. Löysin kengät Tallinnan reissulla jostain alehyllyn perukoilta, ja manailin huonoa tuuriani kun kokomerkintä oli 1,5 numeroa liian pieni 36. Päätin kuitenkin huvikseni sovittaa kenkiä, ja kappas, ne istuivat kuin valettu. Ilmeisesti siis reilua mitoitusta. Näillä on aivan äärettömän hyvä kävellä korkeasta korosta huolimatta.

PB120058

Päivänasua vielä nyt kun lämpötilat ovat mukavan leppoisia. Huomenna verhoudutaan taas viikoksi untsikan ja uggien sisään. Tuntuu siltä että ikävuosien myötä tämä palelutaipumus vaan pahenee, tarvitsen mummona vähintään jonkun avaruuspuvun.

Untitled-1Ps. Jouluvalot asennettu! Olinko hätäinen vai ehtikö joku ensin?

6 kommenttia:

 1. Tuo laukku näyttää kyllä aivan ihanalta! Kyllä ne tavarat varmasti aluksi löytää järjestelmällisesti omiin taskuihin, eri asia mikä tilanne on viikon päästä.. ;)

  Ehdin ensin! Joulutähtivalo roikkunut jo viikon verran ikkunassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa oot kyllä niin oikeessa, hyvästä järjestyksestä saa nauttia ehkä päivän tai kaksi korkeintaan :D

   Jee, muitakin "tonttuja" jo liikenteessä <3

   Poista
 2. Aivan ihana tuo laukku!!♡ Oon itse kuumeisesti myös yrittänyt löytää uutta laukkua tositarkoituksella, mutta jotenkin minusta on tullut niin vaativa noiden pitkäaikaisten ostosten kanssa, niin ei meinaa löytyä sopivaa sitten millään! :D Tyylikäs asu ja nuo kengät on upeet!! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, ihme nirsoilua nykyään monen ostopäätöksen suhteen. Oon varmaan vanhana se mummeli joka miettii kaupassa tunnin kumpiako perunoita ostaisi.

   Kiitos Maria!

   Poista
 3. Todella ihana laukku <3 Nilkkurit näinki jo instassa aikasemmin.Huivi sopii niin hyvin beigen takin kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika :) Tuo huivi on ihan valtavan (eli just sopivan) kokoinen. Kolusin nettikauppoja koko syksyn tuommoisen värikkään huivin toivossa, lopulta se löytyi tietysti lähimmältä sokokselta...

   Poista