sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Viikon top-5

 
Luvassa sekalainen kattaus menneen viikon suosikkeja satunnaisessa järjestyksessä. Tai no ei ihan satunnaisessa, kissat ovat toki ehdoton ykkönen.

1. Kissoja kerrakseen

Tosiaan, nyt on kuulkaa kissakuume nostanut päätänsä pahemman kerran. Viikonlopuksi vaihdettiin maisemaa pohjanmaalle, ja siellähän sattuu olemaan joka talossa kissa... Poloiset katit luultavasti muistavat lopun ikäänsä erään yli-innokkaan rapsuttajan, joka ei antanut hetkenkään rauhaa kuvaamiselta. Kuten näkyy, mokoma poseeraaminen alkoi jo haukotuttaa.

Untitled-1


Naapurin nuorempi kaveri (alempana kuvissa) juoksutti kuvaajaa pitkin pusikkoja, leikki kameran hihnalla ja törmäsi säntäillessään pari kertaa suoraan linssiin. Enpä muistanut miten suloinen onkaan päättömänä hötkeltävä kissanpentu <3

Ja loppuun vielä kissa joka vei sydämeni heti ensisilmäyksellä. Mooses! Tämä maine coonin ja maatiaiskissan risteytys on kyllä suurin ja erikoislaatuisin kissakaveri jonka olen koskaan tavannut. Kattokaa nyt tuota naamaa :D Arvatkaa vaan kuinka paljon harmitti, kun juuri tuohon kyläpaikkaan unohdin ottaa mukaan kameran, siksi nämä puhelimella otetut räpsyt kelvatkoot tässä tilanteessa. Voi olla että sain juuri syyn vierailla pikkusiskon luona paljon useammin ;)

mosse3


2. Kotikaupungin kadut

Kävin pitkästä aikaa kuvailemassa vanhan kotikaupungin katuja. Pieni hiljainen rantakaupunki näytti täsmälleen samanlaiselta kuin aina ennenkin. Rauhallinen, pysähtynyt tunnelma vallitsi vielä lauantaina aamupäivästä, mutta paikalliset tietänevät että illan kähmässä meininki saattaa vähän muuttaa muotoaan...


PA040665


3. Pelastava puolukkavoide

Alkuviikosta viilenevä syysilma teki tepposet, ja kasvoihini ilmestyi kirvelevää punoitusta ja ihottumaa. Varmaankin taas lämpötilan vaihtelujen aiheuttamaa ihoärsytystä, joka ilmestyy aina tähän aikaan vuodesta. Tuttu kuumotus ulkoa sisälle tullessa sekä punaisina hehkuvat posket ja nenänpää, joita on turha yrittää pakkeloida piiloon. Ähhh.


PA050709

Laatikossa sattui olemaan vielä iskemätön dermosilin puolukkavoide, joka lupaa rauhoittaa ärtynyttä ja herkkää ihoa. Ei muuta kuin purnukka auki ja läträämään. Aina kun ihoni on ärtynyt, moni hellävarainenkin voide (jota normaalisti pystyn käyttämään) kirvelee helposti ja naama punoittaa entistä pahemmin voiteen levityksen jälkeen. Tämä ei kirvellyt onneksi ollenkaan, ja virkisti/viilensi ihoa mukavasti. Tuoksustakin pidin paljon.


4. Kissapaita ja syksyn parhaat nilkkurit

Vai liekö tämä kirahvipaita? Jokatapauksessa se on ihanan pehmeä, rento ja lämmin. Paita on muistaakseni viime syksynä seppälästä ostettu,  ja joka kerta sen pukiessani tulee kotoinen ja hyvä fiilis. Juuri niitä vaatteita joita saatan jumiutua käyttämään pitkiksi ajoiksi pese-ja-pidä -tyyliin. Paidan kanssa samaa kategoriaa ovat nuo tolppakorkoiset nilkkurit. Muut kenkäkaunokaiset lojuvat orpona eteisessä, kun lompsottelen näillä menemään säällä kuin säällä. 

PA050724

PA050732

5. Viikon biisi 

Nyt ollaan jo kotona Kuopiossa, mutta täytyy todeta että joskus pienikin irtiotto tekee älyttömän hyvää. Kotimatkalla autossa soi tämä biisi.Eihän unohdeta sitä hetkestä nauttimista, eihän?
 

 
Vielä on muuten pari päivää aikaa osallistua kynsien hemmottelupaketin arvontaan, KLIKKAA! itsesi mukaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti