maanantai 20. lokakuuta 2014

H&M Conscious suosikit (eli con... mikä?)

Olette ehkä kuulleetkin H&M:n Conscious collectionista, mutta minulle ainakin oli hieman epäselvää mistä hommassa oikeastaan on kyse. Viikonloppuna kävin shoppailemassa pitkästä aikaa oikein pidemmän kaavan mukaan, (olipa muuten ihan säälittävän vähäinen saalis!) ja tutustuin samalla tähän kyseiseen mallistoon H&M:llä. Ensin hiplailin tarjontaa vaateosastolla, ja sovitin mm. tuota kuvan ensimmäistä villakangastakkia. Kaunis oli ja istui hyvin, mutta en raaskinut kuitenkaan ostaa. Malliston vaatteissa ensimmäinen silmiinpistävä juttu oli materiaali. Villakangas tuntui käteen paksulta ja jämäkältä, mutta laskeutui silti hyvin vaatteen ollessa päällä.Mikä Conscious?

Lyhyesti sanottuna, se on lupaus tarjota kuluttajille enemmän sellaisia vaihtoehtoja, jotka ovat hyväksi ihmisille, planeetalle ja kukkarolle. Mallistosta ja sen lähtökohdista kerrotaan kattavasti TÄÄLLÄ.  Esimerkiksi nuo kuvassa olevat takit on valmistettu osittain tai kokonaan kierrätysvillasta. Mieltä ja kehoa lämmittäviä vaatteita, sanoisin :) Mallistosta löytyy myös luomupuuvillaisia perusvaatteita sekä sisustustuotteita.


Kuvat: h&m.com/fi

Jotain lähti mukaan omaan kotiinkin...


PA190948[1]


PA190954[1]


Miltä vaikuttaa? Minusta on mahtava juttu, että myös vanha tuttu H&M tarjoaa tällaisia vaihtoehtoja, ja vieläpä varsin kukkaroystävälliseen hintaan!

2 kommenttia:

 1. Tämä CC -mallisto (lyhennän näin välttääkseni kirjoitusvirheet) on aina ollut vähän epäselvä. Jotenkin on ollut vaikea uskoa perus henkkamaukasta näinkin positiivista asiaa, en tiedä ymmärrätkö mitä tarkoitan? :D Joka tapauksessa tämä on hyvä juttu ehdottomasti. Ja olen itsekin ihaillut nuita tyynynpäällisiä <3

  Blogi löytyy nykyään täältä: hulivilini.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän! :D Juuri siksi minäkin aloin ihan selvittämään että mikä juttu... Mutta hyvä näin.

   Kävinkin liittymässä juuri mukaan, ja jee, arvonnallakin taas meitä hemmottelet :)

   Poista