keskiviikko 22. lokakuuta 2014

En se minä ollut

Se oli Kuopion Liikenne. Syytän eilisestä kenkä-äksedentistä vaihtuneita bussivuoroja. Äkisti olikin ylimääräistä aikaa ennen seuraavaa bussia, enkä halunnut odotella ulkona. Ehtiihän siinä nyt tehdä vaikka mitä. Kuten kiertää sokoksen kenkäosaston kohtalokkain seurauksin. Tähänhän riittää näköjään hyvin se kymmenen minuuttia.

Untitled-2
En vaan voinut vastustaa, sillä näistä löytyivät kaikki ominaisuudet mitä hippasen skarpimmilta  talvisaappailta haluan. Ohut mutta lämmin vuori, sopiva kävelykorko, sekä materiaalina nahan ja mokan yhdistelmä. Merkki on Marko Tozzi, jonka takana on muuten sama valmistuttaja kuin hetki sitten esittelemälläni Tamariksella. Sokoksella lähtee nyt -20% kaikista kengistä ja takeista. Tekosyy numero 8461239.

Untitled-3
Tänään laiskotti, joten kurvasimme suoraan töitten jälkeen Amarilloon herkuttelemaan. Pari korttelia ulkona saappaissa ja farkuissa tuntui melkoisen hyytävälle. Täytyy tunnustaa, että talvella mukavuudenhalu vie kyllä omalla kohdallani voiton tyyliasioilta. Kun mittari putoaa nollan alapuolelle, meikäläinen verhoutuu untuvatakkiin, toppahousuihin ja Uggeihin. Ainoa vaihtuva elementti tuossa kokonaisuudessa on pipon, kaulahuivin ja lapasten väri. Jotkut vannovat fleecesukkisten nimeen, mutta en jaksa uskoa etteikö semmoisissa palelluttaisi koipiaan näillä keleillä. Oletteko kokeilleet moisia? Fleecesukkikset, thermoleggarit tai mitä näitä nyt on.

Untitled-1PA220987[1]Huh, nyt kuppi kuumaa ja jotain kevyttä luettavaa :) Kivaa keskiviikkoiltaa sinulle!


-Salla-

5 kommenttia:

 1. Miten ihanan kengät! <3 Olisi ollut synti jättää nuo kauppaan ;) Fleecesukkikset on ihanat, mutta en niitä pukisi ihan 20 asteen pakkasille jos tarkoitus on ulkona hengailla. Viime talvena niitä tuli käytettyä hameen/mekon kanssa, jos oli tiedossa että ulkona ei tarvitse tököttää turhan pitkään ne päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitähän minäkin ;) Hameita olisi tosiaan kiva pitää välillä talvellakin, mutta kun palelen niin kamalan herkästi. Pitänee laittaa nuo fleecesukkikset testiin siis!

   Poista
 2. Todella upeet saapikkaat :) Pohja on täydellinen ja nuo kaikki ihanat yksityiskohdat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nyt osui koko paketti niin kohdalleen ettei millään voinut kauppaan jättää :)

   Poista
 3. Ihanat saappaat, noilla ei todennäköisesti ihan heti tarvitse takapuolen kautta tutustua jäiseen katuun...Mulla on sellaiset thermolegginssit ja on tosi lämpöiset ja kivat jalassa. Ajattelin ne hameen kanssa pidettäviksi, mutta paksuhko materiaali ja sileä pinta tuovat liikaa mieleen kireät jumppatrikoot, joten saattaa olla että käytän vaan housujen alla. Tai eihän sitä koskaan tiedä :))

  VastaaPoista