sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Viikon top-5

Edellisestä top-5 listasta onkin jo aikaa, mutta tällä viikolla eteeni sattui niin monta mukavaa juttua ja tapahtumaa, että laitetaas taas koostetta tulemaan. Arjen pyörähdettyä käyntiin viikot tuntuvat kuluvan niin äärettömän nopeasti, että välillä on ihan hyvä pysähtyä miettimään mitä kaikkea kivaa onkaan tullut vastaan. Näistä asioista olin tällä viikolla iloinen ja kiitollinen:

1. Voitettu salikammo ja tanssin riemua

Kuten sanottu, salikorttini on lojunut kesän ajan treenikassin pohjalla pölyttymässä.  Elokuun liikunnat koostuivat lähinnä kävelylenkeistä ja muutamasta surkeasta räpiköinnistä kuntosalilla. Viime viikolla käväisin pitkästä aikaa bodyjamissa, joka on ollut yksi suosikkitunneistani jo vuosien ajan. Tanssi on ehkä ainut sisäliikuntalaji jonka pariin minun ei tarvitse hampaat irvessä raahautua. Tietenkin unohdin venytellä, joten loppuviikko käveltiinkin sitten irvistellen ja kipeitä pohkeita varoen. Mutta se liikunnan riemu löytyi taas!


2. Ystävän yllätysvierailu

Noh, siinä mielessä yllättävä, että aivan liian harvoin tulee nähtyä ystäviä kesken työviikon. Hyvässä seurassa pari tuntiakin riittää näköjään siihen, että saa parannettua maailmansa taas ihan uuteen uskoon. Samalla tuli laiteltua molempien kynnet kuosiin ja keitettyä yhdet hyvin epäonnistuneet kahvit. Mutta loppuillan hymyilytti.

3. Syksystä nauttiminen

Ja samalla makrolinssin testaaminen. Syksyn lehdet on siis kuvattu Olympus pen epl-5 kameraan lisukkeeksi saatavalla  MCON-PO1 -makrolisäkkeellä. Hankin tuon joskus alkukesästä, ja olen kuvannut sillä paljon mm. kasveja ja hyönteisiä.


4. Uusi kotitoimisto

Pienellä budjetilla ihan vaan ikeasta haettu, mutta kuitenkin. Myönnettäköön että ostopäätökseen saattoivat vaikuttaa nuo työtuolin söpöt rusetit. Ei voi vastustaa <3

5. Mies joka kokosi sen (ja osti vielä suklaatakin)

Ikean huonekalut (miljoona nippelinappelia ja ruuvia) ja meikäläisen hermot eivät ole kovin toimiva yhdistelmä, joten jätin kokoamisen suosiolla miehelle. Kasasin kuitenkin nuo keltaiset lehtikotelot!

Ottaisinkohan nämä viikkokatsaukset ihan tavaksi? Mitä mieltä olette?

4 kommenttia:

 1. Meilläkin oli huonekalukasaus urakka viikonloppuna (meillä, lue=miehellä). Kutsuva työpiste :)

  Näitä lisää ehdottomasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä hetkiä kun osaa arvostaa miestä, jolla pysyy ruuvimeisseli ja ohjekirja (oikein päin) kädessä.

   Kiitos, mukava kuulla että pidit, vaikka kovin arkista lätinää olikin :)

   Poista
 2. Kiva postaus! Upea kotitoimisto<3

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia! Kyllä tämän ääressä viihtyy, vähän turhankin hyvin välillä :)

   Poista