maanantai 1. syyskuuta 2014

Syyskuun ensimmäinen ja eräs kenkähupsis

Ai että kuulkaa, nyt on meikäläinen niin syysfiiliksissä että oksat pois. Tähän vuodenaikaan liittyy monta asiaa, joista pidän paljon. Kuten esimerkiksi:

Hämärät syysillat ja pallovalot ikkunan pielessä.

Lämpimään vilttiin kietoutuminen, kun on ensin palellut koko päivän töissä.

Ne raikkaan viileät aamut jolloin ei vielä ole kylmä, mutta vaatetta saa silti pukea ilman että pienen liikkumisen jälkeen on hiki. Tosin jos lähtee metsään kymmenen 5-vuotiaan vauhtivesselin kanssa niin kuuma on jokatapauksessa, ellet pukeudu uimapukuun. Tämän ikäluokan mielestä syksyssä on muuten parasta: "lätätöt", "piflajan marjoilla ampuminen", "se kun saa vaihtaa isin kanssa talvirenkaat", ja "mun uus pinkki hellokitty tarhareppu".

Syyspukeutuminen. Huiveja, sukkiksia, nilkkureita, hameita. Pukeutumisen suhteen inspiroidun aina eniten syksyllä. Lämpimiin vaatteisiin on jotenkin ihana "piiloutua" kesän jälkeen. Viime syksynä yritin etsiä itselleni iloisen väristä villahuivia, mutta väriltään ja hinnaltaan sopivaa ei silloin tullut vastaan. Tämä kaunokainen löytyi paikallisen prisman alehyllyltä hintaan 1e! Kyllä, siis euron. Ja materiaali 100 prosenttista villaa. Olisikohan ehkä yksi vuoden parhaita löytöjä.

Viikonloppuna eksyin myös kenkäkauppaan. Nimenomaan siihen kauppaan jossa on aiemminkin tullut tehtyä monta (onnistunutta, myönnettäköön) heräteostosta. Kookengästä lähtivät mukaan siis Andiamon Erwinat.

Näitten korko on äärettömän mukavat 7cm, mikä on aika ideaalinen jos haluaa tuntea kävelevänsä koroilla, mutta askeltaa silti mukavasti ja töksähtelemättä. Kengistä löytyvät myös nuo"tuuletusaukot", jotka ovat varsin kätevät tähän aikaan vuodesta, kun nilkkureissa saattaa aurinkoisena päivänä muutoin tulla kuuma. Lisäpointseja tulee tietysti hivenen rokahtavasta ulkonäöstä, joka kengissä on aina meikäläisen mieleen.

Jos joku muukin on sitä mieltä, että paras nilkkuri on musta, nahkainen, ja soljilla/vetskareilla/niittisälällä varustettu, niin kannattaa kurkata *Nellyn Fall For Feet -kampanja . Sieltä löydät mm. nämä:

Nautinnollista syyskuun alkua!

-Salla- *commercial

4 kommenttia:

 1. Makeet popot, ja ihana huivi! Syksy on vaan parhautta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks! Tilataan näitä kelejä pitkälle marraskuuhun, eikös juu :)

   Poista
 2. Oii nää on mageet, hyvä löytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, nää kengät on kyllä ylittäny kaikki odotukset :)

   Poista