sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Syksyn lukulistalla

Linkitä blogisi- postaukseen kävi kommentoimassa monta upeaa, eri ikäistä ja erilaista bloggaajaa. Kiitokset kaikille :) Suosikeiksi valikoitui kolme hyväntuulista ja raikasta blogia, jotka tässä esittelen.Kuvat: © Charlotta Forsberg / My happybubble

Tässä blogissa tykästyin tietysti upeisiin kuviin, hyväntuuliseen tekstiin ja kivoihin, tyttömäisiin aiheisiin. Erityisesti pidin ideasta laittaa sivupalkkiin esille "tämän hetken soitetuimmat"- biisit, joiden joukosta sattuikin löytymään pari unohdettua omaa suosikkia. Kaunis, naisellinen ja inspiroiva blogi kaikenkaikkiaan.
Tämä erittäin fiksun oloinen nuori nainen kirjoittaa ihanan raikkaalla ja luonnollisella tyylillä, joka mielestäni erottuu mukavasti valtavirrasta. Pidin myös kirjoittajan tavasta käsitellä hieman syvällisempiä aiheita. Ajatukset oli hyvin tiivistetty sopivan pituisiksi teksteiksi. Kun näkökulmia ei ole kokonaan aukikirjoitettu ylipitkiin kappaleisiin, jää tilaa myös lukijan omalle pohdinnalle. Tässä blogissa oli varsin mielenkiintoinen lähtökohta, jota kirjoittaja itse kuvailee näin:

"22-vuotias höppänä alennusmyyrä Oulusta kirjoittaa omanlaistaan lifestyle-blogia. Nauttii elämästä pienien ja suurien arkisten ilojen kautta ja jakaa ne mielellään lukijoillekin. Pääasiallisena tavoitteena on kuitenkin tuoda esiin arkisia ja edullisia havaintoja ja ideoita kodin ratkaisuihin sekä esittää edullisia vaihtoehtoistapoja elää, luoda uutta ja rakentaa kauneutta."

Sain tämän blogin postauksia selatessani jo monta käyttökelpoista vinkkiä! Loppuun vielä täytyy mainita, että iski muuten melkoinen tukkakateus. Että jollakin voi olla noin jumalaiset hiukset! <3 

Löysin juurikin sellaista luettavaa mitä lähdin etsimään, eli raikasta, hyväntuulista ja inspiroivaa.  Blogeja, jotka välittävät hyvää fiilistä, herättävät ajatuksia tai antavat hieman uutta näkökulmaa asioihin. Sellaiseksi toivon kehittyväni itsekkin. 


-Salla- 

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Jes, kiitti :) Oon vähän laiska selailemaan blogilistaa, mutta tää oli kyllä kätevä tapa löytää uutta lukemista.

   Poista
 2. Kiitos että valitsit minut! :) Toivottavasti jäätte seurailemaan :)

  VastaaPoista
 3. Voi vitsi! Aivan mahtava nähdä oma bloginsa tällaisessa postauksessa - kiitos miljoonasti kauniista sanoista <3

  VastaaPoista