torstai 11. syyskuuta 2014

Omppuhommia ja ysärikengät

Meidän keittiöön saapui hetki sitten eräs vallan mainio pikku vekotin. Kenwoodin blenderi on pienikokoinen ja edullinen, mutta silti jämerän oloinen ja sopivan tehokas, jos haluaa valmistaa juomia, pirtelöitä ja smoothieita 1-2 herkuttelijalle.

kenwood

apples Tänään heittelin blenderiin kotimaisia omppuja, chia-siemeniä, banaania sekä kookos- ja soijamaitoa. Koska tykkään juoda smoothiet mahdollisimman kylmänä, jäämurkaa menee joka annokseen. Tästä tuli ihanan raikasta! Määrät ovat jälleen hyvin karkeasti arvioituja, mutta suurinpiirtein näin:

Omena-banaani smoothie

3-4 pientä kotimaista omenaa
1/2-1 banaani
1dl kookosmaitoa
1,5dl soijamaitoa
1rkl liotettuja chia-siemeniä
1tl msm-jauhetta
Jäämurskaa

Tekniikan ihmeiden lisäksi posti jotain muutakin. Tolppakorot! Oh what a throwback to good old 90's! Jos yhdeksänkymmentäluvun muoti toi mukanaan jotain hyvää, sanoisin että se on ehdottomasti nämä tolppakorkoiset, maiharityyliset nilkkurit. Kiilakorkojen jälkeen ehdottomasti helpoimmin käveltävät korkokengät.

asos 2

Tulipa nostalgiset fiilikset kun tepastelin nämä jalassa rappukäytävässä, ja märät pohjat alkoivat narskua lattiaa vasten. En tiedä, pääseekö kukaan teistä nyt samalle aaltopituudelle, mutta ne narskuvat tolppakorot ja pitkät koulujen käytävät joskus kauan kauan sitten... Nämähän ovat muuten keinonahkaa, eli täydelliset rompsuttelukengät syksyyn, kun eivät pientä roiskevettä säikähdä.

asos 3asos


asos 4 Tolppakorkoja on nyt nettikaupat pullollaan, joten tekisinköhän viikonloppuna pientä listausta parhaimmistosta? Kiva olisi myös rakennella jokin rouhea asukokonaisuus näiden ympärille.

-Salla-

4 kommenttia:

 1. Tuutin täydeltä tolppakorkoja, kiitos! :)

  VastaaPoista
 2. Blender on kenties paras keksintö :)Kivat noi kengät jan näyttää just semmosilta joilla on helppo kävellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! En sentään otsikoinut tätä samoin kuin facebookin päivitystä, joka meni puhtaassa ajattelemattomuudessani näin: "pienestä vehkeestä paljon iloa".

   Poista