tiistai 30. syyskuuta 2014

Eriparisukat novitan puro-langasta sekä syksyn söpöin kynsilakka

"Hei miks sun sukat on eriparia?" Aikuiset eivät kuulemma mitenkään voi pitää erivärisiä sukkia. Näin minua valisti moni 3-5-vuotias asiantuntija tänään, kun tulin töihin novitan puro-langasta kudotuissa sukissa, jotka ovat hauskasti hieman eriväriset. Ja ei, en todellakaan ole kutonut näitä itse, vaan ostanut valmiina kun sattuivat olemaan väriltään ihan minun makuuni. Sukkamoka olisi voinut kyllä käydä ihan vahingossakin, mutta tällä kertaa tarkoituksella.

sukat 6

Tässäpä muuten hyvin tyypillinen työasu eli farkut, iso lämmin kaulahuivi ja rento neule. Paidan on oltava tarpeeksi pitkä (eli takapuolen peittävä), sillä milloinkaan ei voi tietää koska joutuu konttaamaan pöydän alla, tekemään kyykkyhyppyjä, kurottelemaan katoon rajaan jne. Ja ei, en ole töissä sirkuksessa vaan päiväkodissa, vaikka usein ne melko lähellä toisiaan lienevätkin.

300914
Aavistus violettia sormissa johtuu juuri ennen kuvaamista valmistetusta mustikka-smoothiesta :)

Kesän ja syksyn aikana olen onnistunut keräämään huomattavan kokoelman noita lumenen gel effect lakkoja. Kuva-aineistoa nimittäin alkaa löytyä melkeinpä jokaisesta sävystä. Tämä uusin hankinta (sävy nro. 23, lounatuuli) on kuitenkin ehdottomasti lemppari. Tulee mieleen kanervat tai sitten mummon keittämä puolukkapuuro.

kynnet 3


Työpukeutumisesta puheenollen, onko teillä tullut vastaan työn sanelemia ehtoja tai rajoituksia pukeutumisen suhteen? Miten olette niitä ratkaisseet, tai onko tyylinne työssä ja vapaa-ajalla kovin erilainen? Itse olen huomannut, että tiettyjä vaatteita tulee käytettyä pelkästään töissä, ja vapaa-ajalla niitä ei tee mieli laittaa päällensä, vaikka ne omaan tyyliin muuten sopisivatkin.


2 kommenttia:

 1. Parturi-kampaajana meillä oli melko tarkat säädökset siitä, mitä päälle laitettiin. Työpaidat olivat mainossloganeilla varustettuja, mustia tylsiä t-paitoja. Olisin halunnut pukeutua töihin paremmin, koska mielestäni kampaajan täytyy (hius)muodin ammattilaisena näyttää itsekin hyvältä, ja mielestäni semmoinen "duunarilook" ei ole kauhean imarteleva :) Nykyään vaatekaupassa nautin suorastaan, että saa pukeutua ja laittautua! Kriteerinä tietysti on, että päällä olisi kyseisen kaupan vaatteet eikä esimerkiksi naapuriliikeen kamaa ;) Töihin tulee pukeutumisessa panostettua rutkasti enemmän, vapaa-ajalla on aika rento meininki. Kohta siis tyyli on varmaan ihan retuperällä kun töihin ei tarvitse mennä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kesälomalla tuli itsekin kyllä välillä kuljeskeltua aikamoisena "rantahippinä" :D

   Ja oikeassa olet, asiakaspalvelussa on huomioitava myös se, millaisen ensivakutelman tekee, sillä sitä voi olla myöhemmin vaikea muuttaa.

   Poista