lauantai 13. syyskuuta 2014

Chunky heels

Keräsin teille ihasteltavaksi tolppakorkoisia nilkkureita kolmessa eri hintaluokassa. Koska vaihtoehtoja oli valtavasti, tuli samalla testattua nettikauppojen käyttömukavuutta ihan huomaamatta. Usein nettiostoksille lähtiessäni ainakin minulla on selkeä käsitys siitä millaisen tuotteen haluan, enkä jaksaisi selailla läpi miljoonaa eri vaatetta/kenkäparia ennen sen oikean löytymistä. Monipuoliset tuotteiden lajittelumahdollisuudet ovat siis iso plussa. Tässä kohtaa täytyykin antaa kiitosta *Spartoon nettikaupalle, jonka laaja valikoima oli helposti hallittavissa filtteröinin avulla. Perinteisesti valittavana ovat ainakin koko, väri, malli, ja merkki. Näiden lisäksi Spartoolla pystyy lajittelemaan kengät hintahaarukan (esim. 1-50e, 51-100e ja 101-150e jne.), koron korkeuden, sulkemistavan sekä koostumuksen mukaan. Syöttämällä tietoihin mustan nahkaisen nilkkurin, jossa olisi korkoa 6-8cm ja hintaa 51-100e, sain tulokseksi 12 paria kenkiä koossa 38. Helpottaa valintaa siis jo huomattavasti.
Löysin myös useamman uuden merkin joiden mallistoihin ihastuin. Siksipä tähän loppuun vielä vinkki niille jotka jakavat makumieltymykseni kenkien suhteen, eli jos lempikenkäsi on nahkainen nilkkuri mukavalla kävelykorolla ja viimeistellyillä (ehkä vähän rokahtavilla) yksityskohdilla, katso näitten merkkien valikoimat! 

 Gioseppo *TÄÄLTÄ

Meline *TÄÄLTÄ

Mjus (Tähän erityisesti rakastuin!) *TÄÄLTÄ

BT London TÄÄLTÄ*

Elue Par Nous *TÄÄLTÄ 


Löysittekö mitään kivaa?

Mukavaa lauantai-illan jatkoa toivotteleepi:

-Salla-


*Commercial

2 kommenttia:

  1. Kyllä tuolla olisi vaikka kuinka monet nilkkurit mitkä ottaisin mielellään vaatekaappiini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tänä syksynä on mistä valita! Mukavaa, että huippukorkeiden korkojen kultakausi on taas hetkeksi ohitse, ja tarjolla on nyt paljon näitä vähän inhimillisemmän korkuisia kantoja...

      Poista