maanantai 25. elokuuta 2014

Uutta luettavaa kaivataan, siis linkitä blogisi!

Ehkä se on tämä syksy, mutta jostain syystä tunnen kaipuuta saada uutta inspiraatiota, kuulla uusia tarinoita, tavata uusia ihmisiä. Erityisesti etsinnän alla ovat hyväntuuliset, hurtilla huumorilla varustetut tyypit jotka kirjoittavat pieni pilke silmäkulmassa. Aihetta en oikein osaa tähän rajata, mutta korkokengät, kissat ja kosmetiikka ovat tietysti aina plussaa ;) Sisustusaiheiset blogit olisivat myös juuri nyt kovin tervetulleita, sillä tuntuu etten saa tätä torppaa (huimat 59 neliötä) minkään valtakunnan järjestykseen. En tiedä mistä aloittaisin, joten ideoita kaivataan :) "Kaksio kodikkaaksi"-projektini ei kahden viimeisen vuoden aikana ole juurikaan edistynyt. Oikeastaan voisin helpommin kirjoittaa aiheesta "kaksion neliöt tehokkaasti varastokäyttöön". Eli saa auttaa.

Voit toki linkata blogisi, vaikka lukijani jo olisitkin. Kerrothan linkin yhteyteen myös vähän itsestäsi ja blogistasi. Teen myöhemmin pienen esittelyn niistä kolmesta blogista, jotka eniten sytyttivät. Koska lukulistallani on paljon tilaa, laitetaas nyt kunnolla aikaa linkitellä, eli perjantaihin 12.9. saakka. Odotan kovasti uutta luettavaa ja uusia tyyppejä! :)


-Salla-

17 kommenttia:

 1. http://amandajosefiina.blogspot.fi

  18-vuotiaan tytön blogi, jossa kerron esim. ensimmäisestä omasta kämpästäni ja sen sisustamisesta, sekä omasta tyylistäni asukuvien muodossa :)

  VastaaPoista
 2. http://littlethingswithjassy.blogspot.fi

  19-vuotias tytöntyllerö | HKI, kirjottelen vähän kaikesta mitä mieleen juolahtaa, enkuksi & suomeksi, asustelen kolmen marsun ja semmosen eläimen kuin poikaystävä, kanssa. Edessä on muuttoa joten sisustuspostauksia on luvassa, muotijuttuja ei niinkään kovin ole - mutta kun sille päälle satun, niitä tulee kyllä. Ihan vaan semmosta yleistä elämästä löpinää ja aihe postauksia! Kurkkaa ihmeessä! :)

  VastaaPoista
 3. Jotenkin tunnistin itseni vähän tuosta kuvauksestasi :) Ihanasti kirjoitat muuten, tosi aurinkoisesti <3

  Oma blogini keskittyy elämäni pieniin ja suuriin iloihin, eli kaikkeen kosmetiikasta, vaatteisiin, kissaani, ystäviin, kahvitteluhetkiin ja disneyleffoihin :)

  ❤: Lotta / My Happybubble

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia, mukava kuulla :) Hyvinpä tunnistit itsesi, koska selailin tänään blogiasi ja tykästyin samantien. Kiitos paljon, kun kävit linkkailemassa :)

   Poista
 4. ELSANNELI

  Nuori naisen alku kirjoittaa omalla tyylillään, valokuvaa erittäin mielellään ja jakaa parhaat palat blogissaan. Sisältöön kuuluu aiheita satunnaisista mietteistä aina syvällisiinkin pohdintoihin. Elämä on kaunis asia ja tämä on mahtava tapa ikuistaa se.

  VastaaPoista
 5. http://veraaws.blogspot.fi 15v tyttö kirjotan kaikkee mahdollista, kaipaan lisää lukijoita:)

  VastaaPoista
 6. nuoren mutsin ihmeellinen elämä. omat jutut ja oma aika tässä ja nyt. menneisyydessä sumuinen ensimmäinen vuosi äitinä, sitä ennen itsensä etsiminen korviaan myöten ihastuneena, opiskelut, sydänsurut ja tuskat. rakkaus konemusiikkiin, autoihin, mukaviin vaatteisiin ja omaan kuontaloon. outouksia ja ihanuuksia, elämästä humaltumista, kädet maalissa, hiukset liimassa. kasvetaan aikuiseksi hitaasti mutta varmasti... ehkä...

  http://xheartxhenriikka.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. http://sippeliini.blogspot.fi/

  Blogi kertoo pian 16 vuotta täyttävän tytön elmästä.
  Menossa mukana ovat mm. itsetuhoiset ajatukset, opiskelu ja elämän ilot.

  VastaaPoista
 8. http://bajoelsoldemexico.blogspot.mx/

  Vietän juuri vaihtovuotta Meksikossa, ja elämästäni ja tunteistani täällä kirjoittelen mahdollisimman rehellisesti :-)

  VastaaPoista
 9. 15v tytön monipuolinen ja persoonallinen blogi, jossa kerron harrastuksistani pianonsoitosta, musiikista ja tanssista :)
  Kirjoitukseni pyrkivät usein huumoriin vaikka kirjoitan toisinaan myös vakavista asioista esim. kiusaamisesta jne.
  Pidän kuitenkin blogini hyväntuulisena ja mielenkiintoisena :)
  http://nooralinneaasblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 10. www.iivariblog.com

  17-vuotias porilainen kirjoittaa lifestyle henkistä blogia. Harrastan valokuvaamista ja blogissani on paljon valokuviani.

  VastaaPoista
 11. http://wellitsureaintprada.blogspot.fi/

  22-vuotias nuoren naisen alku kirjoittaa blogia edullisuuteen pyrkivästä elämäntyylistään. Opiskelijalla ei välttämättä ole aina niin kauheasti rahaa taskussa, mutta se ei tarkoita etteikö itse ja oma elinympäristö voisi näyttää nätiltä! Blogini käsittelee pääasiassa sisustusta, ulkoasua, vaatetusta, meikkausta, hiuksia ja pieniä arkisia asioita. Tavoitteenani on vinkata lukijoille kun olen tehnyt edullisia löytöjä tai keksinyt edullisia ratkaisuja kauneuden rakentamiseksi!

  VastaaPoista
 12. www.wordsaboutme-heta.blogspot.fi

  16 vuotias lukiolaistyttö kirjoittaa elämästään johon kuuluu vahvasti urheilu, kaverit ja valokuvaus! :)

  VastaaPoista
 13. http://nniinaa.blogspot.fi/

  16-vuotiaan lukiolaisen blogi, jossa paljon kuvia. Sydäntä lähellä mm. matkustelu, ystävät, liikunta, sisustaminen...

  VastaaPoista
 14. http://momistheblog.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
 15. http://karitapa.blogspot.fi/
  Pari päivää myöhässä mutta kurkkaa ihmeessä :) 18v tanssinopiskelija, rakastan ruokaa, valokuvaan ja olen onnellinen pienistä hetkistä.

  VastaaPoista
 16. Aika on näköjään jo umpeutunut - myöhässä kuten aina :) - mutta alla olevassa osoitteessa pääset tutustumaan minun blogiini. Ehkä tykkäät, ehkä et? Elämää, tunteita, työnhakua.

  http://tyotonluuseri.blogspot.fi/

  VastaaPoista