sunnuntai 3. elokuuta 2014

Suloisia kissakavereita vailla kotia, esittelyssä Kissojen suojelu Kisu ry

Nyt kaikki kissojen ystävät korvat hörölle, tärkeää asiaa tulossa!Olen jonkin aikaa seurannut Kissojen suojelu - Kisu ry:n toimintaa yhdistyksen nettisivujen sekä kissojen ensikotien elämästä kertovan blogin kautta. Ei voi muuta sanoa, kuin että Pirkanmaan alueella tehdään upeaa ja aktiivista työtä vapaaehtoisvoimin!  Yhdistyksen tarkoituksena on auttaa hädänalaisia kissoja, etsiä kodittomille kissoille uusi koti, edistää eläinsuojelutyötä ja vastustaa kaikenlaista eläinten väärinkäyttöä ja rääkkäystä. Yhdistyksen toimintaa voit olla tukemassa monella eri tavalla. Vaikka en itse voi tällä hetkellä tarjota kotia, haluan ainakin näin blogini avulla levittää sanaa, jotta mahdollisimman moni näistä kissoista saisi uuden hyvän kodin. Kaikki yhdistyksen kautta kotia etsivät kissat löydät TÄÄLTÄ.
 


Lähde mukaan? Yhdistyksen toimintaa voit tukea myös mm. ruoka-, tavara-, tai rahalahjoituksin, liittymällä yhdistyksen jäseneksi tai tilaamalla Kisu ry:n tuotteita. Katso lisää tietoa eri vaihtoehdoista TÄÄLTÄ. Jos sinulla on jokin oma idea tai osaamista jota hyödyntää, käy täyttämässä lomake jonka kautta löydät juuri sinulle sopivia tapoja olla avuksi.

Ja tämähän postaus ei yhtään helpottanut meikäläisen kissakuumetta ;) Tai ehkä hitusen, jos vaikka yksikin kisu tassuttelee tämän ansiosta uuteen kotiinsa.


"Siis oothan säkin mukana?!"
Tuumaa ensikodissa asusteleva Tilli.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti