perjantai 29. elokuuta 2014

Rakas raitahame ja muut sadepäivän piristäjät

Maanantaina sääennuste näytti pelkkiä vesipisaroita viikoksi eteenpäin. Yritin olla ajattelematta sumuisia, harmaita aamuja tai edessä olevaa pitkää ja pimeää jaksoa. Aamulla sytytin kirkasvalolampun ensimmäistä kertaa tänä syksynä, kaivoin esille d-vitamiinit, sadetakin ja kumisaappaat. Oikeastaan tuo ei ole varsinainen sadetakki, vaan hieman roiskevettä kestävä ulkoilutakki. Ei pidä kosteutta kunnolla. (Testattu viettämällä kaksi tuntia sateisella pihalla parinkymmenen riehakkaasti lammikoissa pomppivan tenavan kanssa, joilta tasaisin väliajoin sain mutaisen halauksen).

Koska kuljen kaikki lyhyemmät välimatkat kävellen tai pyöräillen, kunnollinen sadetakki olisi tarpeen. Myöskään vettä pitävä laukku ei olisi pahitteeksi, koska mukana kulkee aina monenlaisia kosteudelle alttiita tavaroita, kuten puhelin tai tabletti. Ihanan värikkäitä ja tyylikkäitäkin vaihtoehtoja näyttäisi nykyään olevan tarjolla. Esimerkiksi tuo Rainsin punainen trenssi. Nam!


 Mitkä ovat teidän aseet sadepäiviin ja tuleviin pimeisiin aamuihin?
Rentouttavaa viikonloppua jokaiselle!

-Salla-*commercial3 kommenttia:

 1. Ihana hame! Mistä? Olen ihan hurahtanut raitaan... <3

  Itsellänikin on tuoreet kumpparit, jotka kyllä ovat sadepäivän pelastus ja piristys. Takit eivät mahdu kiinni, joten väkisinkin kastuu jos ulos lähtee. Ehkä minun sotasuunnitelmani sadepäivien varalle on vain pysyä sisällä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hamonen on H&M:ltä hetki sitten ostettu. Paljon on tullut pidettyä, eli täällä toinen raitaan hurahtanut.
   Hyvä sotasuunnitelma tuokin, tai miten olis tällanen? :D http://www.boozt.com/fi/fi/rains/poncho_1498551/3466698?navId=60991&group=search Tulee ihan mieleen ne lapsuudenaikaiset sadetakit. Mulla taisi olla sellanen oranssi jossa tuli aina hemmetin kuuma!!

   Poista
  2. Hei, vaikuttaapa kätsyltä :D Ja keltaisena tottakai! (nimim. myös keltaiseen hurahtanut..)

   Poista