lauantai 9. elokuuta 2014

Pirtsakka pallohame ja noloa tunnustettavaa

Hei hoi, hengissä ollaan! Iski vielä loman päätteeksi hirmuinen tarve tehdä edes pieni reissu jonnekkin, joten tuli pyörähdettyä Helsingissä. Joko olette muuten matkustaneet tuolla paljon kehutulla onnibussilla? Kokeilin nyt itse ensimmäistä kertaa ja voin sanoa olleeni varsin tyytyväinen matkustaja.  Aikataulu pelitti moitteettomasti, hinta ei päätä huimannut (edestakainen lippu Kuopio-Helsinki välillä alle 50e), ja vaikka matkaan kului hieman enemmän aikaa kuin junalla, niin mukavuusasteeltaan bussi voitti heittämällä vr:n palvelut. Bussissa oli pehmeät nahkapenkit ja jokaiselle matkustajalle oma pistokepaikka, joten ei tarvinnut hätäillä puhelimen tai läppärin akun loppumista. Jos hyppäät onnibussiin, kannattaa ehdottomasti yrittää ehtiä yläkerran ensimmäiselle penkkirivistölle, josta on esteettömät näkymät joka suuntaan. Kotimatkalla sainkin ihastella komeaa auringonlaskua ja täysikuun nousemista taivaalle. Aika rentoa matkustamista siis!

Se olisi muuten viimeinen viikonloppu ennen syksyn työputkea. Tarkoitus olikin katsella Helsingissä käydessä jotain rentoa työvaatetta. Kaikki keinothan on käytettävä jotta arkeen paluu olisi mahdollisimman pehmeä...


Millainen on täydellinen opetädin hamonen? Mä sanoisin että siinä on oltava iloinen kuosi, leveä helma (jossa mahtuu roikkumaan monta metrinmittaista vipeltäjää), isot taskut joihin sulloa se valtava määrä muistilappuja, kyniä ja muuta tilpehööriä, sekä ne kaikki aarteet joita minulle tuodaan ihasteltavaksi ja säilytettäväksi. Tämä Weekdayn hamonen täytti kaikki nuo kriteerit, ja on malliltaankin aivan ihana! Kukahan ompelisi minulle samanmoisen kymmenessä eri kuosissa?

Nyt täytyy muuten tehdä yksi tunnustus. En ostanut lomalla kenkiä vai? No ostinpas. Mutta vain yhdet. Ja ne oli varustettu isolla alennusprosentilla. Mitä näitä muita klassisia selityksiä nyt onkaan. Helsingin reissulla vierailu Kenkämarskissa on ihan pakollinen etappi, ja sieltä löysin nuo nahkaiset ballerinat. Kenkien merkki on minulle ennestään tuntematon italialainen Carmens. Tapani mukaan piti taas etsiä lisätietoa valmistajasta. Aika ihania syysnilkkureita löytyikin merkin omilta nettisivuilta. Omat ballerinani ainakin ovat juuri sellaista unelmanpehmeää, jalkaan täydellisesti mukautuvaa nahkaa. Kyllähän te tiedätte sen tunteen, kun laittaa kaupassa kengät jalkaansa eikä halua enää riisua niitä, vaan tietää heti että niillä voisi kävellä vaikka maailman ääriin. Ah!


Kuvan kengät: carmenspadova.comNäin vanhaksi piti muuten elää ennenkuin olen ymmärtänyt että se oma, henkilökohtainen kalenteri on ihan kätevä juttu. Varsinkin jos on tällainen epäjärjestelmällinen, satunnaisesti hyvin paljon hetkessä elävä ja määrätietoinen mutta malttamaton (välillä tuhoisa yhdistelmä...) tyyppi kuin minä. Tulevana syksynä entistä vähemmän unohtuneita tai viime tinkaan jääneitä asioita? Saapa nähdä... Nyt kuitenkin nauttimaan loman viimeisistä hetkistä. Ihanaa viikonloppua sinne ruudun taakse!

-Salla-

2 kommenttia:

 1. Pallokuosinen hame on kyl todella upea :) Näkisin itsenikin päälle sen.
  Nyt tyttö heti kenkä kaupille ;)

  http://mygorgeousdreams.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitähän minäkin että yksi pari on ihan surkea suoritus! Kiitos Marika <3

   Poista