tiistai 5. elokuuta 2014

Mitä teit lomalla ja muita pelottavia kysymyksiä

Moni taisi palata eilen lomilta takaisin sorvin ääreen. Veikkaisin, että maanantaisissa aamukahvipöydissä on istunut joukko ruskettuneita, aikaisen herätyksen jäljiltä hieman pöllähtäneen näköisiä ja ankarasti haukottelevia tyyppejä. Sama on itselläni edessä viikon päästä, eli nyt pitäisi olla apinan raivolla nauttimassa loman viimeisistä hetkistä eikä miettimässä töihin paluuta? Mutta kun. Jäin tänään pohtimaan mitä oikein vastaan, jos minulta kysytään lomakuulumisia.




Mitäpä teit lomalla? (Tämä kysymys menee tällä hetkellä ahdistavuudessaan melkeinpä sinne samaan osastoon kuin perinteiset: "milloinkas se sinä oikein menet naimisiin tai hankit lapsia?")

Niin pitikö sitä tehdäkin jotain? 

Aikaa ja vapautta olisi toki ollut matkustaa vaikka maailman ääriin, laittaa koko kotinsa tai elämänsä uusiksi. Mutta kiinnostusta ei juuri ollut muuhun kuin uimarannalla x-asennossa makailuun, jäätelöllä herkutteluun, frendien katsomiseen yksi kausi kerrallaan, ystävien ja sukulaisten tapaamiseen, ulkona syömiseen pidemmän kaavan mukaan ja muuhun yleiseen laiskotteluun ja elämästä nauttimiseen. Akut ovat latautuneet, selkä on palanut ja naama täynnä on pisamia. Ehkä kerronkin vain viettäneeni kolmen viikon rantaloman kohteessa jota en suostu paljastamaan. Kuljin koko loman sitäpaitsi samoissa sandaaleissa jotka ovat todellakin sen näköiset että niissä on vietetty rantalomaa etelässä.



Ai niin, teinhän minä jotain uutta ja ihmeellistä, jota varmasti kukaan ei usko.


En ostanut yksiäkään kenkiä.

Työniloa kaikille lomalta palanneille! Perässä tullaan :)

2 kommenttia:

 1. Nauti viellä siis tästä viikosta :) me ei olla tehty lomalla oikee mitää (2 kertaa zoolandiassa)
  Noi sandaalit on kyl tosi hienot :)

  Mun blogin osoite on vaihtunut ja olisi siistii jos liittyisit myös sinne lukiaksi :)
  http://mygorgeousdreams.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sain vielä yhden Helsingin reissun heitettyä loman lopuksi. Pitääkin käydä kurkkaamassa ja liittymässä!

   Poista