lauantai 30. elokuuta 2014

Maiharimimmi ja sohvaperuna-pohdintaa

Ah, syksy ja punaiset maiharit. Perinteisistä maihareista poiketen näissä on korko, joka kuitenkin on tolppamallinen ja hyvin tukeva. Köpöttelin näissä tänään useamman tunnin kierrellessäni Kuopiossa meneillään olevia ruokafestareita, ja samalla vähän vaatekauppoja. Jalat jaksoivat melkoisen hyvin. Tai jalkaterät ainakin. Viime aikoina olen nimittäin huomannut olevani melkoisessa rapakunnossa. Motivaatio liikkumiseen tuntuu olevan kiven alla aina tähän aikaan vuodesta, kun aamut ja illat pimenevät. Salikortti pölyttyy jossain treenikassin pohjalla, samoin juoksukengät eteisessä.  Ainoaa kestävyysurheilua ovat pian nuo shoppailureissut, ja siinäkin lajissa alkavat kierrosajat pidentyä. Tarttis tehdä jotain. No ehkä huomenna sitten. Tai ensi viikolla.


Melkein nolottaa laittaa kuvaa noin kulahtaneesta laukusta, mutta kun se tosiaan on se kaikkein rakkain. Vanha, kulunut, moneen kertaan paikattu, vesisateessa hieman läikikkääksi muuttunut, mutta siitä huolimatta niin kauniisti patinoitunut laukkuvanhus, etten raaski luopua siitä. Laukku on ajalta jolloin opiskeluvuosien jälkeen aloitin työelämän, eli se olalla on aikoinaan tepasteltu monenlaisiin uusiin haasteisiin. Jonkinlaista tunnearvoakin siis mukana. En helpolla muutoinkaan heitä pois vanhoja tavaroitani. Yritän joko korjata niitä tai kiikutan ne kirppikselle. Nahkaiset laukut tai kengät kannattaa muuten ehdottomasti antaa suutarin käsittelyyn ennenkuin heivaa ne lopullisesti menemään. Melkoisia MacGyvereita ne tyypit nimittäin. 

Katselin löytyisikö punaisille maihareille mustia kavereita, joita voisi pitää värillisten sukkisten kanssa. Vagabondin Gracet olisivat varmaan aika hyvä vaihtoehto, vai mitä tykkäätte?







Leppoisaa lauantai-illan jatkoa! Jospa pakkaisin ne lenkkivaatteet huomisaamuksi valmiiksi, vaikka näissä asioissa ei sohvaperunan kannata mennä lupaamaan mitään...

Kuinka te saatte itsenne motivoitumaan liikunnasta niinä hetkinä, kun sohva ja pullanpala vievät ihan 6-0? 

-Salla-


*commercial

2 kommenttia:

 1. Kaunis laukku, ei tuommoisesta kannata luopua! Ja taas ihana hame! Ja kengät.. ja ja.. :D

  Motivaatio? En edes muista mitä se sana tarkoittaa :D Pitää vaan olla miettimättä sitä pullaa ja sohvaa ja vetää robottina lenkkivermeet päälle ja ulos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli aivot narikkaan ja tossua toisen eteen? Niinhän se taisi tosiaan mennäkkin... Kiitos muistutuksesta ;)

   Poista