tiistai 19. elokuuta 2014

Huono päivä, hyvä paita.

Vähän erilaisilla fiiliksillä kuin viimeksi...Tiedättehän ne päivät, jolloin illalla voi todeta ettei olisi kannattanut nousta ollenkaan. Kun kaikki mahdollinen ja mahdotonkin menee aamusta asti pieleen. Kahvi on väärän makuista, housut puristavat, tavarat katoavat (avaimet, puhelin, yleensäkkin kaikki tarpeellinen jotta pääsisit edes ovesta ulos), auto roiskuttaa kuravedet naamallesi tai valitset uudet mokkakengät ja joudut yllättävän rankkasadekuuron uhriksi. Olo on kaikinpuolin pöllähtänyt ja aivotoiminta tuntuu jumiutuneen jonnekkin ameeban asteelle. Semmoinen päivä oli minulla tänään. 


Mikä tähän ratkaisuksi? Ilmeisesti kaikki reippaat ihmiset menevät tässä tilanteessa lenkille? (Hatunnosto heille!) Me mukavuudenhaluiset vetäisemme niskaan rennon kissapaidan ja asetumme sohvan nurkkaan suklaavanukkaan ja uunituoreen costumen kanssa. 

 Että näin tänään. Virkeämpää illanjatkoa toivon teille kaikille muille! 

-Salla- Ps. Lähdin eilen ostamaan sateenvarjoa ja tulin näiden kanssa kotiin. Yritin selitellä ostosta entisissä kumppareissa olleella reiällä. Ei mennyt läpi, sillä ne voi kuulemma paikata. Ei kai?!!
4 kommenttia:

 1. Se on kyllä juuri niin, kun aamu alkaa huonosti niin koko päivä menee huonosti! Onneksi uudet kumpparit pelastavat päivän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta. Saappaat ja ehkä pieni avautuminen...

   Poista
 2. Sulla on kivanoloinen blogi ja tosi hyviä kuvia! :) Käyn varmasti kurkkailemassa jatkossakin...

  http://sinissofia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia, mukava kuulla että viihdyit :) Tervetuloa jatkossakin!

   Poista