lauantai 26. heinäkuuta 2014

Meren tuoksu

Mikä mahtava tunne se onkaan, kun pitkän tauon jälkeen haistat meren tuoksun, tunnet kuuman hiekan varpaissasi ja tiedät, että pian pääset hikisen päivän päätteeksi pulahtamaan suolaiseen, raikkaaseen veteen aaltojen hellittäväksi.


Täällä ollaan siis länsirannikolla. Note to self, älä valitse junalla (varsinkaan vanhalla, jossa ei ole ilmastointia) matkustusta päivänä jolloin on 30 astetta (junassa melkein 40..) lämmintä. Parin seuraavan päivän ajan siis luvassa aurinkoa, rantaa, hiekkaa, kaislojen tuoksua, rakkaita ihmisiä ja itsensä vieroittamista mahdollisuuksien (eli kärsivällisyyden/kärsimättömyyden) mukaan kaiken median ja tekniikan ääreltä. Ja kosmetiikan! Tuli otettua ns. äkkilähtö, joten kaikki rakkaat rasvapurnukkani jäivät Kuopioon. Ehkä kyhäilen jonkin kasvonaamion paikallisista aineksista, se jääköön nähtäväksi. Ideoitahan on hyvä haudutella näin öisin täällä maalla, kun on liian kuuma nukkua ja itikoita miljoona kappaletta...

Kuvat instagram: @happyheelsbysalla

Ainiin! Jos teillä lukijoilla on käytössä instagram tilejä, niin kävisin hyvin mielläni niitä seurailemassa :) Instagramista on itselleni tullut paikka, johon on helppo kerätä muistoja pienistä ehkä arkisistakin mutta silti tärkeistä hetkistä, jotka muutoin helposti unohtuvat tai kiitävät ohitse huomaamatta. Olen myös huono ottamaan kameraa mukaan joka tilanteeseen. Tai jos muistan kameran, unohdan akun laturiin, laitan tyhjän akun sisälle kameraan tai muuta vastaavaa. Ehkä liikaa liikuteltavia osasia, ainakin näin lomalaiselle!

-Salla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti