maanantai 23. kesäkuuta 2014

Marjaisa maanantai ja arpaonnea jaettavaksi asti

Kun kävelee torilla nälkäisenä työpäivän päätteeksi ja nenään leijuu tuoreiden mansikoiden ja kirsikoiden tuoksu, on pakko ottaa mukaan molempia. Ai että oli hyvää! Intoilin kotona miehelle tuosta söppänästä kissanmuotoisesta tarjoiluvadista. Vastaus: "ai onko tuo kala?" Miten tästä saa kalan, kertokaa mulle :D Ajattelin jo että olenko kissakuumeissani alkanut nähdä harhoja, mutta ei, alkuperäisen pakkauksen mukaan kyseessä on tosiaan kissa!Tänään myös kynnet saivat marjaisen sävyn. Tykästyn joka kerta enemmän noihin Lumenen gel-effect lakkoihin. Niillä saa kynsiin ihan huiman herkullisen kiillon. Toinen iso plussa tämmöiselle tumpelolle kuin minä on hyvä levittyvyys. Huomattavasti vähemmän hutivetoja kuin monella muulla lakalla...
Marjaherkkujen lisäksi toin kotiin jotain harvinaista, nimittäin postista noutamani arpajaispalkinnon. Minä joka en IKINÄ voita mistään mitään. Kiitokset vielä kerran Tanialle paketista! Kyseinen neitokainen kirjoittaa muuten ehdottomasti tutustumisen arvoista blogia, käykääs kurkkaamassa!


Myöhemmin tällä viikolla on tulossa blogiarvontaa myös teille! Lushin väki muisti minua ihanalla tuotepaketilla, josta osa lähtee arvottavaksi teille lukijoille.  Joku teistä pääsee siis kokeilemaan noita huumaavan tuoksuisia ja hemmottelevia kosmetiikkatuotteita.  Tässä vähän teaseriä siitä mitä on luvassa:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti