maanantai 9. kesäkuuta 2014

Cat paws and fake tattoos

Olen pitkään harkinnut tatuoinnin hankkimista, mutta rohkeutta, sopivaa kuvaa ja sopivaa paikkaa iholla ei ole vielä löytynyt. Jos haluaa väliaikaisesti hassutella tai kokeilla, miltä kuva iholla tietyssä kohtaa tuntuisi, voi kokeilla hauskoja feikkitatutointeja. Näitä on nyt myynnissä esim. seppälässä, josta löytyy kaksi erilaista pakettia. Laajempi valikoima näyttäisi löytyvän myös faketattoos.de/fi -nettikaupasta.

Kuvio leikataan irti liuskasta, poistetaan suojakalvo ja asetellaan haluttuun kohtaan iholle. Tässä saakin olla tarkkana että kuvio asettuu oikeassa kulmassa paikoilleen. Pari tassunjälkeä meni itsellänikin vinoon ennenkuin pääsin hommasta jyvälle. Kuvio kannattaa leikata mahdollisimman tarkasti haluttuun muotoonsa, jotta on helpompi hahmottaa kuinka sen haluaa iholle asetella. Lopuksi kostutetaan kuvion päältä märällä kankaalla n. 20 sekuntia, kunnes kuva on tarttunut iholle. Poistaminen ei ollutkaan mikään ihan yksinkertainen juttu, mutta öljypitoinen kosteusvoide ja karhea pyyhe toimivat tässä aika hyvin. Noita isompia kuvioita voi tosin olla melkoinen homma hinkata irti...

Lopuksi vielä ihan aitoja kissantassuja. Reissasin viikonloppuna sukuloimaan Pohjanmaalle, ja pääsin hoivailemaan vanhaa Korppu-herraa, joka ei tosin millään olisi suostunut kameran eteen. Aina kun kaivoin kameran laukusta, herra joko karkasi omille teilleen tai alkoi pestä itseään niin tarmokkaasti, että poseerauksissa olisivat vilahdelleet vain hampaat, kieli sekä erinäiset muut ei niin kovin imartelevat ruumiinosat. Lopuksi katti päätti kuitenkin hypätä pihamaalla oleviin vanhoihin kieseihin kuljettajanpaikalle. Siellä se mokoma istui niin kovin majasteetillisen näköisenä. "Ottakaa nyt hitto vie se kuva sitten." Kovin on kyllä synkkämielisen näköinen kuljettaja.


Ihanalta tuntui hetkeksi päästä pois kaupungin hälinästä. Aivan kuin olisi enemmän tilaa hengittää, enemmän tilaa ajatella. En koskaan lakkaa ihmettelemästä luonnon vaikutusta ihmismieleen. Varsinkin silloin kuin on stressaantunut, luonnossa liikkuminen tuntuu tekevän äärettömän hyvää. Kaikki aistit avautuvat ja palaset ikäänkuin loksahtavat kohdalleen. Syntyy uusia näkökulmia ja ratkaisuja, joita ei arjen kiireessä olisi tullut ajatelleeksikaan.Ja siivet kantavat taas hetken aikaa paremmin.


-Salla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti