lauantai 3. toukokuuta 2014

Vichy Dermablend ja muita uusia (sekä yksi vanha) suosikkeja

Olinpa taas kerran mainonnan uhri, ja päädyin kokeilemaan paljon puhuttua ja kehuttua vichyn dermablend sarjaa. Jos jollekkin on tämä tuotesarja yhä tuntematon, niin kannattaa vilkaista videopätkä tyypistä jonka tatuoinnit on peitetty dermablendin tuotteilla. Aika vinkeän näköistä kun paljastuu mitä kaikkea maskin alta löytyy. Katso videopätkä TÄSTÄ.Sarjaan kuuluu kiinteä meikkivoide (hyvin peittävä), nestemäinen meikkivoide (hieman kevyempi), vartalolle tarkoitettu meikkituote, peitepuikko, sekä väritön, meikin kiinnittävä puuteri. Koska oma naamatauluni kaipaa nimenomaan satunnaista korjailua esim. epäpuhtauksille ja pisamille, päätin kokeilla peitepuikkoa. Kolmesta sävystä vaalein oli omalle iholleni aavistuksen liian tumma, kuten monet muutkin peitepuikot, mutta tuote levittyy niin hyvin että sävyero ei haittaa. Ja tämä todellakin peittää! Millään muulla en ole saanut peitettyä pisamiani yhtä hyvin. Tuotetta voi huolettaa kerrostaa, eikä lopputulos siltikään jää meikatun näköiseksi. Tykkään! Hinta oli aikas suolainen (22e) pienestä putkilosta, mutta onneksi puikko vaikuttaa olevan riittoisaa kamaa. No sitten... Ennen pääsiäistä kävin kasvohoidossa, josta sain mukaani Ella Bachen tuotteita. Yksi niistä oli kuuluisana finnien torjujana suosioon noussut, epäpuhtauksille täsmätuotteena käytettävä voide. Tätä pääsinkin testaamaan pian pääsiäisen jälkeen, kun naamani alkoi vihjaista että nyt muuten riittäis se suklaamunien syöminen taas vähäksi aikaa. Nyt ei (ikävä kyllä?) ole teille mitään inhorealistisia ennen-jälkeen -kuvia, mutta uskokaa pois, tää todellakin toimii! Kasvohoidossa minua valistettiin siitä, ettei muutoin normaali-ihoinen saisi käyttää epäpuhtaalle iholle tarkoitettuja, liian kuivattavia tuotteita muutamien finnien takia. Jos jollain on samanlainen, satunnaisesti kukkimaan innostuva naamataulu niin suosittelen lämpimästi tätä voidetta. Nopeuttaa huomattavasti epäpuhtauksien paranemista, etkä ajaudu joka kerta siihen "apua mitä mä teen tälle paiseelle"-vaiheeseen saakka. 

Kuvassa oikealla on tähänastisesti parhain löytämäni valokynä, joka on ollut uskomattoman riittoisa! Ostin tuon syksyllä 3+1 päiviltä, eikä se päivittäisestä käytöstä huolimatta ole osoittanut vieläkään minkäänlaisia hiipumisen merkkejä. Tuote myös levittyy hyvin eikä kuivata silmänympäryksiä, kuten monet aikaisemmat valokynäni tuntuivat tekevän. 
Tuosta lumenen CC-voiteesta taisin mainita jo jossain aiemmassa postauksessa, mutta kun nyt satuin tauon jälkeen ottamaan sen käyttöön uudelleen, niin muistinpa taas kuinka loistava tuote se onkaan. Tekee tosiaan kaiken minkä lupaa: peittää, heleyttää, korjaa ihon sävyä ja kestää pitkään. Jokin aika sitten lumenelta tulleita natural code-sarjan meikkikyniä olin himoinnut jo pitkään, ja nyt päädyin hankkimaan tuon vaaleimman sävyn. Onpa muuten taas yksi laiskan meikkaajan lemppari; ei tarvita suteja tai puteleita, suoraan vaan kynästä silmään ja menoksi. 
Toinen uusi suosikki lumenelta ovat nuo gel effect-lakat, joissa on hyvä peittävyys ja herkullinen kiilto. Olen vaihteeksi tykästynyt vaaleisiin, kiiltäviin sävyihin, ja tässä sarjassa niitä oli runsaasti tarjolla. Kuvassa kynsillä sävy nro. 8, "pionimeri". 
 Siinäpä tämänhetkiset suosikit. Yksi tuote olisi kuitenkin vielä kovasti etsinnässä, sillä aurinko (ja ikä, äääh!) on näköjään tehnyt iholleni tepposia tässä vuosien mittaan... Kun takana on muutama aurinkoinen päivä, huomaan että pisamien/maksaläiskien määrä kasvoilla alkaa jo levitä huolestuttavasti. Ihon suojaaminen auringolta on siis jatkossa entistä tärkeämpää, mutta entäs ne jo syntyneet tummentumat? Jos jollain on antaa vinkkiä vaalentavista täsmätuotteista, niin kertokaa ihmeessä, tää on mulle vielä ihan vieras alue. Vai onko tässä vaan elettävä pisamanaamana?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti