lauantai 31. toukokuuta 2014

Ihana Illumina (värjäys ja kiiltokäsittely)

Kuten moni ehkä jo tietääkin, käyn ikuista taistelua luonnonkiharan hiuspehkoni kanssa. Toinen minulle blondina tuttu ongelma on hiusten keltaisuus, jota on aikamoisen vaikea pitää kokonaan poissa. Ratkaisua näihin kumpaiseenkin ongelmaan lähdin etsimään kampaajalta, joka toteutti hiusteni freesauksen Wellan Illumina-sarjan väreillä ja kiiltokäsittelyllä. Ensimmäisellä värjäyskerralla pohja jäi liian tummaksi, mutta kun hiuksiin lisättiin enemmän vaaleita raitoja ja tehtiin vielä kiiltokäsittely, pääsin hieman lähemmäs haluttua lopputulosta.


Ensimmäisessä kuvassa kuontalo on lähestulkoon luonnontilassa pesun jäljiltä. Keltainen, karhea ja pörröinen. Muotoilurautaa taisin sille vähän näyttää, eli oikeasti hiukset ovat vielä tuostakin kiharammat. Hiuksiin siis lisättiin Illuminan väreillä tummempaa pohjaväriä ja vaaleita raitoja. Lopuksi tehtiin vielä kiiltokäsittely ja suoristettiin hiukset.


Huh, aikamoinen ero vai mitä? Latvat näyttävät luonnonkiharassa hiuksessani tältä aina vaikka kuinka suoristaisi tai leikkaisi, mutta tuo väri ja kiilto <3 Kiiltokäsittelyssä siis tehdään hiusten värjäys, mutta miedoimmalla hapetteella (1,9%) ja lisätään mukaan saman verran hoitoainetta, kuin väriä ja hapetettakin.  Hieman keltaisuutta (joka ei ehkä näissä kuvissa kunnolla näy) jäi latvaan vieläkin, mutta sitä poistamaan otin mukaani hoitoaineen jota voi käyttää jokaisella pesukerralla.Mitäs tuumaatte lopputuloksesta? Onko joku muu jo kokeillut Illuminaa?

2 kommenttia:

  1. Vau miten hyvännäköinen uusi tukka! :) Värjäys on nimenomaan kauniin luonnollinen, eikä sellainen "tönkkö".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Kaisa! Luonnollisuutta juuri toivoinkin :)

      Poista