sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Consseissa KolillaLähdettiin tänään jo ajoissa ajelemaan Kolille, jotta ehdittäisiin käppäillä reitti ennen paahtavaa kuumuutta. Ei sitten saatukkaan sitä hellettä, vaan jotain ihan muuta...Kun nousimme hissillä ylös Kolille, maisema oli tällainen:


Sadepilvet näyttivät Ukko Kolin huipulta ihan mahtavilta (höystettynä ukkosen jyrinällä), mutta myös huolestuttavan synkiltä, joten päätimme suosiolla jäädä huipulle räpsimään kuvia ja siirtää patikoinnin jotain aurinkoisempaa päivää varten. (Ähhää, sade, mikä ihana tekosyy)
Tällainen kaveri eksyi housuihini (onneksi vain ulkopuolelle). Kiljunta on luultavasti kiirinyt hyvin vetten yli Kuopioon saakka.


Testasin samalla muutamia kamerassani valmiina olevia suotimia, ihan hauskoja räpsyjä näillä saa!
Lopuksi käväisimme vielä Kolin satamassa, jossa sattui kostean ja sumuisen kelin ansiosta olemaan aivan ihana tunnelma!Miljoona kuvaa kengistä mutta ei sen ylempää? Kameran takana oleminen vaan on niin paljon hauskempaa (ja helpompaa!) kuin etupuolella pällistely. Joku laittoikin palautetta ja kysyi, miksen enää ota asukuvia. Jos totta puhutaan, en ole varma onko se mun juttuni ollenkaan. Oman pärstän tuijotteluun blogissa ei tunnu ihan helpolla tottuvan. Saa nähdä, millaiseksi asukuvat jatkossa muodostuvat, ehkä minusta tulee päätön bloggari!

Suuri kiitos kuitenkin teille, jotka pysytte mukana päättömyydestä huolimatta!

-Salla-

2 kommenttia:

  1. Mustakin ois kiva nähdä sinun asukuvia!! Mielettömän upeita kuvia osaat ottaa <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tania <3 Ehkä mä vielä innostun, kun hieman keräilen rohkeutta ja inspiraatiota :)

    VastaaPoista