maanantai 14. huhtikuuta 2014

Liskonnahkaiset kaunottaret Minna Parikalta

No nyt löytyi kuulkaas naiset semmoinen tarjous jota meikäläisen on vakavasti harkittava! Syy miksi en omista VIELÄ ainoitakaan Minna Parikoita, on valinnan vaikeus niin monen ihanan vaihtoehdon väliltä. Ykkösenä on ehdottomasti pfeifferit, mutta hyvänä kakkosena tulevat nämä liskokuosiset chrystalit:

Kuva: minnaparikkashop.com 

Ja se tarjous siis...chrystalit irtoavat nyt -60% alennuksella hintaan 130e! (Normihinta 325e). Mietin tässä vain tuota kokoasiaa. Parikathan ovat tunnetusti hieman pientä kokoa, eli pitäisikö mun 37,5 koon jalalla tilata 38 vai jopa 39? Osaako joku Parikat omistava antaa vinkkiä? En löytänyt ikäväkseni kokotaulukoita mistään :( Varmaan jään arpomaan asiaa niin kauaksi kunnes viimeisetkin mahdollisesti sopivat koot ovat menneet...Help!

No mutta, jos nyt käy niin ikävästi että minä tai joku muu jää ilman näitä, niin tässäpä muutama muu liskokuosinen vaihtoehto. Ei hassumpia nämäkään, vai mitä tykkäätte?

*commercial

4 kommenttia:

 1. Voithan aina tilata molemmat koot ja palautat sitten väärän kokoisen. Itse tein juuri niin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kävi mullakin mielessä. Ehkä tosiaan varminta noin, kun Parikoiden istuvuudesta ei muutoinkaan vielä ole itselläni kokemusta. Kiitos vinkistä ja rohkaisusta ;)

   Poista
 2. En tiedä Parikoiden koosta, mutta olet löytänyt taas ihania silmäkarkkeja. Mutta on pysyttävä lujana, ei kenkäostoksille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silmäkarkki on se terveellisin karkki! Mutta lähetä mullekkin vähän tota itsekuria? T: Juuri Parikalle tilauksen naputellut...

   Poista