lauantai 19. huhtikuuta 2014

Kurkistus kotiin

Sisustuksen suhteen olen ihan täysi tumpelo. Aikaisemmat asuntoni ovat kaikki olleet pieniä, (toisinsanoen riittäviä minulle, kengille, kissoille, sängylle ja läppärille) ja kun muutin ensimmäiseen  omaan kotiini pari vuotta sitten, tuntuivat kaikki 59 neliötä valtavan suurelta tilalta. Millä ihmeellä mä tämän kaiken läänin täytän? En osaa ainakaan vielä kuvitella asuvani omakotitalossa, varmaan eksyisin sinne tällä suuntavaistolla.

No mutta! Jonkinnäköinen sisustuskärpänen puraisee aina syksyllä ja keväällä, niin nytkin. Pistäydyimme tänään Ikealla ja Kodin1:ssä, oli muuten ihan muutama muukin lähtenyt sisustuskaupoille, huuh ja puuh.
Ystävänpäivänä mieheltä saatu ruusukimppu alkaa olla melkoisen kulahtanut, mutta en vaan raaski heittää sitä pois.


Mikä olikaan se mieluisin sisustuksellinen elementti? Myönnettäköön että tässä hyllyssä alkaa olla muutama ylimääräinen laatikko... Uutta kotia etsiviä kenkiä ja vaatteita voi tosiaan käydä kurkkaamassa blogikirppisellä, jonne lisäilen uusia juttuja tässä pääsiäisen mittaan. TÄSSÄ vielä linkki kirppikselle.


Aurinkoista pääsiäisen jatkoa kaikille!


-Salla-

2 kommenttia:

 1. Kivaltahan teillä näyttää! :) Tykkään siitä, miten on väriä siellä täällä.

  Milla / millamainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Milla! :) Ehkä mä tälleen pikkuhiljaa opin. Pienet väripläjäykset kyllä piristää kotia nopeesti. Täysin valkonen sisustus ei taitais sopia tällaselle rähmmäkäpälälle joka pudottelee/läikyttelee alituiseen jotain. Tuskin se istuis ihan persoonaankaan =P

   Poista