lauantai 5. huhtikuuta 2014

Hemmottelua hiuksille

Hei hoi naiset! Eihän kukaan vaan ole missannut sokoksella meneillään olevaa hiustenhellimisviikkoa, jossa on tarjolla kampaamotuotteita -40% alennuksilla. Tämä kampanja osui itselleni sopivaan saumaan, sillä päänahkani sanoi totaalisesti irti sopimuksen hiustenpidennysten kanssa. En tiedä mitä edellisellä huoltokerralla oikein tapahtui, mutta melko pian pidennysten laiton jälkeen alkoi mahdoton kutina, ja päänahastani tuli hyvin kuiva, punainen ja ärtynyt. Eihän siinä auttanut muu kuin irrotella jatkeet uudestaan ja hoitaa päänahka kuntoon. Tilanne on jo vähän parempi, mutta nyt oma hiirenhäntäni huutaa rakennepaikkaavia ja tuuheuttavia tuotteita.

 Goldwell dualsenses 60sec treatment. Tämä tuote loppu! :(  (Vastaava värjätyille hiuksille 11,90e TÄSTÄ!)

Omat hiukset tuntuvat pidennysten jälkeen aina aikamoisen karseilta, mutta alkutilannetta ei kannata säikähtää, sillä hius kyllä palautuu kunhan vain antaa sille aikaa ja hyvää hoitoa. Pidennysten aikana käytetyt silottavat tuotteet saavat myös oman hiuksen muuttumaan pehmoiseksi ja siloiseksi, ja kun lisätukka poistetaan, jäljelle jäävät päätä myöten valuvat, ohkaisen tuntuiset haivenet. Muistan kyllä varsin hyvin sen kauhun tunteen kun ensimmäiset pidennykseni aikoinaan poistettiin. Hyvä etten lähtenyt peruukkiostoksille samantien. Paluu tuuheuttaviin ja rakennepaikkaaviin hiustenhoitotuotteisiin kuitenkin muuttaa nopeasti tilannetta, ja pian voi olla että alat jopa pitää omasta tukastasi...

Bio+ dryness relief shampoo kuivalle hiuspohjalle  / Color Mask Vanilla sävyttävä ja rakennepaikkaava hiusnaamio

Sokoksen verkkokaupassa on nyt myös ilmaiset postituskulut kotimaan tilauksiin kampanjan ajan. Itse kävin kerrankin paikanpäällä katselemassa ja kysymässä, mitä tuotteita minun kannattaisi näin pidennysten jälkeisenä aikana käyttää. Toiveena olis siis kosteuttaa ja rakennepaikata omaa hiusta, hoitaa edelleen hiuspohjaa sekä taittaa keltaisuutta hiuksista. Minulle suositeltiin yllä olevia tuotteita, joista varsinkin tuo goldwellin hiusnaamio on aivan ihana! Plussaa nopeasta vaikutusajasta, joka on  vain 1 min. Hiusherkkuja on siis tarjolla alennettuihin hintoihin huomiseen saakka! Tuotteita pääset katselemaan *TÄSTÄ! 


*commercial

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti