keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Uudet treenikaverit

Okei myönnetään, tämä oli ehkä maaliskuun tavoitteista se kaikista helpoin (ja mukavin!) toteuttaa, eli uudet treenikengät entisten kymmenen vuotta vanhojen tilalle. Muissa tavoitteissa onkin vielä vähän tekemistä. Asia josta kuitenkin olen kovin yllättynyt, on karkkilakkoilun helppous! Huolestuttavaa ehkä, mutta huomaan ajattelevani miten helppoa on, kun minun nyt ei tarvitse syödä karkkia...Hmmm, mielenkiintoista. Niin sitä vaan on tapojensa orja. Sellaistenkin, joista ei edes nauti läheskään niin paljon kuin erehtyy luulemaan. Karkitta on siis pysytty ja ainakin toistaiseksi ilman ongelmia. Mutta se veden litkiminen, ei vaan kertakaikkiaan meikäläisen hommaa! Pitäisköhän vaan hyväksyä se tosiasia että oon vähä tällanen kuivempi tyyppi!

 Adidas Adipure Tr 360 WNo mutta...treenikengät löysin sokoksen 3+1 päiviltä. Muita tarjouksia en jäänyt edes katselemaan sinne väentungokseen, huhhuh että oli muuten muitakin tarjoushaukkoja liikenteessä! Syksyllä tein kaikki 3+1 päivien ostokset verkkokaupan kautta. Miten kätevää! Verkossa on voimassa samat tarjoukset kuin myymälöissäkin, mutta tuotteet voi rauhassa klikkailla ostoskoriin omalla kotisohvalla eikä tarvitse lähteä tungeksimaan sinne väenpaljouteen. Ellei halua, sillä joskus tuotteiden hipelöinti paikanpäällä on toki oma huvinsa... Verkkokaupassa on nyt myös ilmaiset postikulut! Shoppailemaan pääset *TÄSTÄ.

Sitten vähän iltalukemista. Uusimmassa costumessa näyttäisi muuten olevan mielenkiintoista asiaa meille kaikille kenkiä rakastaville ;)


*commercial

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti