maanantai 17. helmikuuta 2014

I can see right through your heels

Joskus sitä tarvitsee maanantaina pientä piristystä...Kun on herännyt ennen aamu neljää, istunut tunnin hammaslääkärissä ronkittavana ja yökkäillyt loppuillan pumpulit suussa, alkaa olla aikalailla kaikkensa antanut fiilis. Nämä kenkäherkut piristivät ainakin omaa maanantai-iltaani, toivottavasti teidänkin! Joskus näköjään ihan vaan pelkkä haaveilu riittää.

Kiiltäviä tai läpikuultavia korkoja näkyy tänä keväänä paljon. Korot ovat joko tukevia, tolppamallisia tai hyvin siroja ja kapeita (potentiaalisia nilkan tappajia siis). Tolppamallinen, läpinäkyvä korko olisi kiva yhdistää raikkaiden värien kanssa, esim. joku kirkas punainen neule tai jakku voisi toimia yhdistettynä noihin kuvan ensimmäisiin kenkiin, vai mitä tuumaatte?  Hmmm, tämä jääköön vielä pohdittavaksi.. Metallin väriset korot löytyy yksistä omista kengistäni, joita olen pitkään harkinnut myyväni eteenpäin. Ehkä annan sittenkin niille vielä mahdollisuuden.

Kuvan kengät: *Bubbleroom*Nelly 
Ykköset ja kuutoset näyttävät varsin käyttökelpoisilta. Mukava huomata, että myös maltillisemmat korot tekevät paluuta. Pari vuotta sitten tuntui, ettei tarjolla ollut kuin överikorkeita korkoja tai vastaavasti ihan matalia kenkiä.Omat kaunokaiseni. Jospa kuljettaisiin vielä ensi kesä yhdessä!*commercial

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti