lauantai 18. tammikuuta 2014

Päivän kengät ja pientä avautumista

Nyt ovat hyvät neuvot kalliit. Miten ihmeessä te kaikki päätteellä työtä tekevät pidätte niskaosastonne kunnossa? Olen saanut tällä parin tunnin päivittäisellä koneella istumisella oman niskani niin juntturaan, että rutina kuuluu huoneesta toiseen kun käännän päätäni. Toinen puoli kasvoista (erityisesti silmän alue) on myös ns. poissa pelistä, eli kipeä ja puutunut. Vähän niinkuin hammaslääkärin jälkeinen puudutus olisi kestänyt jo useamman päivän. Olen vatvonut ja venytellyt, väännellyt ja pyöritellyt jotta vetristyisin. Niskahierontaakin olen saanut miltei päivittäin, mutta ei auta, jumissa ollaan ja pysytään. Apteekin täti suositteli minulle Therma Care- lämpötyynyjä, jotka ovat kohdennettua hoitoa lihasjännityksen, ylirasituksen, venähdysten ja revähdysten aiheuttamiin niska-, hartija- ja rannekipuihin sekä selkäkipuun. Lauantai-illan ohjelmisto on siis näinkin villi: villasukat jalkaan ja lämpötyynyt niskaan, kasa muotilehtiä ja rento asento. Katsotaan huomenna tuntuuko niska yhtään paremmalle.Tässä kuitenkin vielä päivän kengät, jotka olivat jalassa parin tunnin kaupunkikierroksella. Villasukkien kanssa näillä tarkeni ihan mukavasti hipsutella kaupasta toiseen.


Kengät: *Dinsko

Joku oli neulonut nämä ihanat lapaset varmaan ihan minua varten ;D Kun ei itse ole malttia eikä oikein taitoakaan neuloa, tällainen kirpparilöytö ilahduttaa mieltä.Seuraavia etappeja huomiseen saakka siis sohva ja sänky. Palataan pian, toivottavasti vähän notkeammalla fiiliksellä.

-Salla-*commercial 

2 kommenttia:

  1. Kahvakuulaliikkeet, (lämpö)venyttelytunnit esimerkiksi voivat auttaa niskan vaivoihin. Tuo toisen puolen kasvojen puutuminen.....kuulostaa kyllä aika oudolta, ei tuollaisia ole tullut vastaan vaikka istunkin 7 h päivässä työn vuoksi tietokoneella.

    VastaaPoista
  2. Oudolta se kyllä tuntuukin. Kyllä pitäis tän rautakangen raahata ittensä sinne lämpövenyttelyyn.

    VastaaPoista