tiistai 28. tammikuuta 2014

Operaatio täydellisten farkkujen metsästys

Tää taitaa olla aikamoinen mission impossible. Ensinnäkin farkkuostosten tekeminen kaupassa on aina samanlainen sirkus. Hiki päässä ähkin sovituskopissa kymmenien farkkujen kanssa, joista yhdetkään eivät istu tarpeeksi hyvin. Verhon takana innokas myyjätär työntää koppiin seuraavat 20 paria ja kyselee minuutin välein: "Noh, miltä näyttää, miltä tuntuu?" Naama punaisena, niihin kaikista pienimpiin farkkuihin ahtautuneena (koska myyjän mukaan ne kuuluu ostaa tiukkoina) astun viimein ulos kopista, ja olen sitä mieltä ettei näytä eikä varsinkaan tunnu kovinkaan hyvälle. Mutta mitä sanoo myyjä? "Voi kun ihanat, istuu tosi hyvin! Mutta pitäiskö olla vielä pienempi koko?" Pienempi? Toisessa jalassako minä niitä vain pitäisin? Minä ja hiukkasenkaan puristavat vaatteet ei vaan tulla toimeen. Kaapin perältä löytyy yhdet turhan kalliit farkut, jotka todellakin olivat ostohetkellä tiukat. Käytössä ne varmaan venyisivät, mutta en vaan kertakaikkiaan kestä sitä puristavaa tunnetta. Ehkä tarvitsen vaan siedätyshoitoa?

Kaikki postauksen farkut *boozt.com


Hiukan helpommaksi farkkuostokset tekee nettishoppailu ja kotona sovittelu, mutta silloin ei ole paikalla myyjää joka osaisi ohjeistaa mitkä farkut sopisivat omalle vartalotyypille. Löysin hyödyllisen ja hauskan farkkuoppaan Denimblogin sivuilta. Artikkelissa esitellään 12 erilaista vartalotyyppiä, esimerkkeinä tunnettuja julkisuuden henkilöitä, sekä suositellaan kullekkin vartalotyypille sopivia brändejä. Oppaaseen pääset TÄÄLTÄ.

Omaan kroppaani lisäkurvit eivät ole pahitteeksi, ja farkkuoppaan mukaan lipputankomallia olevien naisten kannattaisi kiinittää huomiota farkkujen yksityiskohtiin; niitä saisi olla runsaasti varsinkin lantiolla ja takataskujen kohdalla. Vyötärön olisi hyvä olla matala ja lahkeen joko kapea tai suora.  Farkkujen erilaisilla pesuilla ja kuvioilla saisi myös muotoa ja volyymia jalkoihin.


Tuon ensimmäisen kuvan kukkapöksyt on kyllä ihan hillittömät! Nuo jalassa voisi viipottaa koko kesän, ja huudella Leena Hefnerin tyyliin että: hirrrrrrweeeen ihanaa! Lisäksi vielä järkkäri kaulaan, vyölaukku matkaan ja Kanarian reissuvaatetus on koossa. Kuviollisia farkkuja tekisi mieli kokeilla, mutta ehkä jätän kukkapöksyt rauhaan ja haaveilen vaikka tuosta kissaprintistä, taas kerran. Tällähetkellä käytössä olevat farkkuni ovat kaikki venyneet muodottomiksi takapuolen ja polvien kohdalta, eivätkä pysy jalassa ilman vyötä. Pesun jälkeen farkut ovat ensimmäiset kaksi tuntia ihan täydelliset, mutta ensimmäisen kyykistymisen jälkeen alkaa taas polvipussit lököttää. Tähän loppuun voisinkin lainata erästä kuuluisaa repliikkiä vähän muunnellen...

Jeans I may not know, but shoes, shoes I know!*commercial

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti