perjantai 24. tammikuuta 2014

Olen löytänyt sen oikean

Onni on uusi, lämmin untuvatakki! Sovitin montaa takkia, mutta täytyy sanoa että tämä on kyllä nyt Se Oikea. Tosin, minut on näköjään tuomittu käyttämään mustia vaatteita. Metsästin tätä edc:n untuvatakkia pitkään alesta nimenomaan värillisenä. Koot alkoivat loppua, joten turvauduin viimein tähän mustaan. Tänään huomasin, että nyt takkia saisi ihanassa oranssissa sävyssä *Ellokselta alehintaan, kun taas mustia en enää alehinnoin löytänyt. Murh! No mutta enpähän ainakaan kyllästy väriin. Takki on lämmin ja istuu täydellisesti. Edessä on kivat isot taskut, joihin mahtuu roinaa kuten avaimet, bussikortti, puhelin yms. joka yleensä eksyy käsilaukun uumeniin.


Pakkasta ja viimaa uhmaten kävimme ulkona kuvailemassa. Ei tullut untsikka päällä kylmä, vaikka pakkasta oli reilut -10. Kuopiossa on toistaiseksi aika vähän lunta, mutta Puijolla alkaa jo näyttää talvisemmalta. 
Onko se avaruusalus lähdössä vieraalle planeetalle? Ei sentään, mutta valaistu Puijon torni näyttää kirkkaana pakkasiltana aikamoisen hienolle, vai mitä tykkäätte? Tämä on niitä päiviä kun tunnen olevani onnellinen kuopiolainen :)
*commercial

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti