keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Lomakauden asukoodi

Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Täällä ollaan oltu jo pitkään hereillä eilisestä juhlinnasta huolimatta, sillä tämä täti jaksoi hädintuskin puolilleöin saakka. Talo oli täynnä ruokaa, juomaa, ja odotettuja vieraita. Kamera unohtui jonnekkin pöydän nurkalle kaiken sen puheensorinan ja tohinan keskellä. Eilen Kuopiossa satoi lunta ja ajattelin että lähtisin nyt aamulla vähän maisemakuvailemaan, mutta verhot aukaistessa odotti kuvaajaa taas vain sumuinen ja lumeton maisema. Noh, jospa ensi viikolla tärppäisi.

Tänä jouluna saan nauttia ruhtinaallisesta reilun kahden viikon lomasta! Kotona oleillessa päälle tulee laitettua aina jotain rentoa, mukavaa ja lämmintä. (Suomeksi sanottuna ne kaikkein kamalimmat lökäpöksyt ja huppari). Tässä lomaillessa on tullut huomattua että omat rentoiluvaatteet alkavat vedellä viimeisiään. Vaihtoehtoa hupparille lähdin etsimään rennoista college-paidoista ja neuleista.

1. Cheap Monday 74,95e*
2. Soaked in Luxury 69,95e*
3. Sally & Circle 25,95e*
4. Sally & Circle 44,95e*
5. Tiger Of Sweden 159,95*


Alaosaan yritin löytää myös jotain rentoa mutta vähän siistimpää, jossa voisi pistäytyä kesken päivän vaikka kauppaan vaatteita vaihtamatta. Rakastan tuollaisia mukavia kenkiä jotka voi vaan vetäistä jalkaan ulos lähtiessä.1. Sparkz 44,95e*
2. Vila 26,95e*
3. NLY shoes 47,95e*
4. Leaf 94,95

commercial*

Uskalsitteko muuten tehdä lupauksia? Tältä suunnalta on turha odotella mitään "kesäksi kuntoon, tipaton tammikuu" tai muita klassikoita. Kenkäostoksia koskevat lupaukset ovat myös täysin turmiollisia! Blogin kirjoittelua ja työstämistä voin kuitenkin luvata jatkavani, sillä kulunut kuukausi on tuonut mukanaan ilahduttavan paljon uusia ideoita, tuttavuuksia, ajatusten vaihtoa ja uuden oppimista. Kiitos teille jotka olette tukeneet ja antaneet neuvoja tällaiselle aloittelijalle, opittavaa on valtavasti! Suuri kiitos lukijoille ja kommentoijille. Mielelläni otan aina teiltä vastaan palautetta, ideoita ja toiveita!

Onnea ja menestystä alkavaan vuoteen teille jokaiselle!

-Salla-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti