sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Kuivan talvi-ihon pelastajat


Pakkasten tultua kasvojen iho alkaa tuntua kireältä ja pintakuivalta. Normaalisti oma rasvoittumaan taipuvainen ihoni muuttuu kylmien säiden alettua varsinaiseksi korpuksi. Kiristää, hilseilee ja jokaikinen naururyppy tuntuu näkyvän kilometrien päähän. Lämpötilan vaihtelut saavat myös kasvot herkästi punoittamaan ja ihon kutisemaan. Tähän ongelmakauteen on kuitenkin vuosien varrella löytynyt joitakin varsin toimivia tuotteita. En ole ajatellut olevani ihonhoidossa mitenkään tietyn merkin perään, mutta nyt kun aloin kokoamaan arsenaaliani yhteen niin kappas vaan:

 
Taidan sittenkin olla?  Tässä Lumenen tuotteet joita olen itse talvisin käyttänyt ja toimiviksi todennut. Jospa joku toinenkin korppunaama saisi näistä apua.


Tämä tehokaksikko otetaan käyttöön niinä aamuina kun peilistä katsoo zombi. Vähälle jääneet yöunet tai pikkutunneille lipsahtaneet pirskeet näkyvät naamataulussa heti, mutta näitten avulla ovesta kehtaa lähteä ihmisten ilmoille vähän pirteämmän näköisenä. Detox-naamio elvyttää nestettä keränneet kasvot myös turhan suolaisten iltapalojen jälkeen.


Kääk! Naama punottaa ja kutisee, ja voiteet tuntuu vaan ärsyttävän ihoa lisää? Käytin tätä putelia viimeksi saadessani inhottavan allergisen reaktion, joka veti kasvojen ihonkin punaisille pikkunäpyille. Voide rauhoittaa ihoa todella nopeasti! Laitan tätä usein yöksi (on aika rasvaisen tuntuinen), jos iho on jostain syystä ärtynyt. Tätä voidetta olen käyttänyt nimenomaan talvella, koska oma ihoni reagoi lämpötilan vaihteluihin voimakkaasti. Lumenella on kokonainen sarja* nimenomaan talvi-iholle tarkoitettuja, rauhoittavia tuotteita.Näitä kavereita käytän päivittäin. Päivävoide on kulkenut mukana jo pidempään, mutta tuon silmänympärysgeelin otin käyttöön vasta nyt, kun silmänympärykseni alkoivat pakkasten tultua näyttää rusinoilta. Katsotaan, pehmenevätkö harakanvarpaat yhtään. Täytyy muuten vielä suositella tuota Sokoksen verkkokauppaa*. Kun katselin sopivia tuotteita omalle iholleni, sain apua chat-toiminnon avulla asiakaspalvelijalta, joka ystävällisesti tuli kysymään millaisia tuotteita tarvitsisin.  Ellei ehdi tai pääse lähtemään paikan päälle, mutta tarvitsisi asiantuntijan apua tuotteiden valintaan, tuollainen palvelu on aivan mainio!

Aurinkoista sunnuntain jatkoa!

-Salla-

*sisältöyhteistyö2 kommenttia:

  1. Onpa kivan olonen blogi ja tää postaus oli just mulle ja just tällä hetkellä !
    Olis kiva liittyä lukiaksi, mutta missä sulla on se lukia palkki ?:/

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! Ihana kuulla, jos tästä oli jollekkin jotain hyötyä :) En ole vielä saanut lukijapalkkia askarrelluksi, mutta nyt taitaisi olla sen aika.

    VastaaPoista