torstai 30. tammikuuta 2014

Koira kenkälaatikossa

Voiko olla tulematta hyvälle tuulelle, jos kenkälaatikon avatessaan näkee ensimmäisenä jotain tällaista:


Surumielisen näköinen hassu hännänheiluttaja <3 Joku on keksinyt ainakin meihin eläinrakkaisiin ihmisiin vetoavan keinon myydä kenkiä. Kyseessä ovat siis Hush Puppiesin mokkanilkkurit. Näissä alkoi olla alennusprosentit kohdillaan, ovh oli 149e, mutta minä onnekas nappasin nämä brandosin alesta hintaan 25e. Taitavat olla paras alelöytö pitkiin aikoihin.


Kenkien sekä ulko- että sisäpuolen materiaali on pehmeää mokkaa, joka mukautuu ihanasti jalkaan. Kengistä löytyy myös käytännöllisiä yksityiskohtia: varressa on leveät lenksut, jotka helpottavat pukemista huomattavasti. Ulkopohjan materiaali on pehmeää kumia, eli nämä pitävät hyvin myös lumella ja eristävät pientä kylmyyttäkin. Lisää tämän merkin kenkiä, sekä tietoa brändin historiasta löydät TÄÄLTÄ.
Ensivaikutelma siis vallan positiivinen, joten nämä voi hyvillä mielin asetella hyllyyn kokoelman jatkoksi. Tuossa kenkälaatikoita järkätessäni huomasin, että olisi taas inventaarion aika. Kirppareiden suhteen on nykyään paljon vaihtoehtoja. Pohdittavaksi jääkin vielä, olisiko paras huuto.net, jokin fb-kirppis vai vuokraisiko ihan perinteisesti pöydän itsepalvelukirpputorilta. Hinnoiteltavaa ainakin riittää, joten palataan asiaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti