keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Kissan askelin

Olen aina ollut kissaihminen. Kun olin pieni, meillä oli aina kissoja. Totuin siihen, että vieressä on kehräävä, pehmeä kaveri jota hoivata. Nykyään en voi omia kissoja perheessäni olevan allergian takia pitää, siksipä kissat seikkailevat elämässäni muulla tavoin, kuten kuoseina vaatteissa ja kuvina varmasti täällä bloginkin puolella. Liikaa ei kissojen kuvia kannata tuijotella, muuten iskee kamala pentukuume! Kuvassa on rakas karvakaverini Harmi, jolle (ja kahdelle muulle kissalleni) jouduin surukseni keväällä etsimään uudet kodit. Jouduin tilanteeseen jota olin aina pelännyt; minun piti valita läheisteni terveyden ja lemmikkien väliltä. Terveys tietysti voitti, mutta kissojen lähtö oli silti riipaiseva kokemus, jota en ikinä unohda. Edelleen odotan välillä kuulevani pienten tassujen äänen, tai että jotain karvaista ja kehräävää ryömii yöllä viereeni. Suureksi onnekseni kaikki kissat saivat hyvät kodit, ja elelevät nyt varmasti onnellista elämää kukin tahoillaan.


Kannan siis mielelläni päälläni kissakuosia. Villiin kuvioon on kiva yhdistää jokin rauhallisempi, pohjavärin sävyinen vaate, tai jokin itse kuviosta poimittu sävy. Katsastin, mitä kissamaista löytyisi verkkokauppa *Nellystä.






1. *Cornelia Knit 25,95e / *London pants 37,95e / *NLY Shoes 69,95e
2. *NLY Trend Angry Top 42,95e / *Morris Monroe Vintage Jeans 159,95e / *Bullboxer 89,95e
3. *Rut&Circle 39,95e / *Noisy May, Lulu Jeans 59,95e / *NLY Shoes 54,95e


Ainiin, mikä onkaan suloisempaa kuin komeat miehet ja kissat yhdessä? Noh, nyt korvat hörölle naiset! Vapaaehtoisvoimin toimiva Kisu ry on julkaissut Kollikalenterin vuodelle 2014. "Vuoden 2014 Kollikalenteri paljastaa, mitä kaksi- ja nelijalkaiset kaverukset harrastavat ja miten he viettävät yhteistä vapaa-aikaansa. Jokainen kuukausi esittelee yhden kolliparin". On ehkä aivan pakko saada tuollainen kalenteri! Tilaamaan pääset Kisu Ry:n sivuilta. Kalenterin tuotto menee hädänalaisten kissojen auttamiseen, joten tilaamalla tuet tärkeää asiaa! Virkistävää vaihtelua muuten nähdä kalenteri jossa on pidetty vaatteet päällä, ja keskitytty paljastelun sijasta muihin asioihin :) Kissojen ystävä kiittää!




  *commercial 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti