sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Yllätyksellinen risteily ja kolmet kengät

Ihana ja yllätyksellinen reissu takana, kuten myös omassa sängyssä sikeästi nukutut kymmenen tunnin yöunet. Ensimmäisenä täytyy todeta, että pääsipä matkanjärjestäjä yllättämään! En ole mikään suuri risteily-fani.  Muistoina risteilyiltä ovat lähinnä pienet, ahtaat hytit, känniset örveltäjät ja merenkäynnistä tuleva pahoinvointi. Yritin kysellä ennen matkaa, millainen hytti meillä olisi luvassa. Selkeää vastausta en saanut tähän enkä juuri muihinkaan reissua koskeviin kysymyksiin. Ikkuna hytissä kuulemma olisi, joten kuvittelin mielessäni pienen, pyöreän ikkunan josta juuri ja juuri näkisi meren. Automatkasta väsyneenä en arvannut yllätystä vielä saadessani maihinnousukortin käteeni, enkä vielä silloinkaan kun nousimme yhdenteentoista kerrokseen. (Portaita!!! Koska vakuutin että pieni liikunta tekisi terää. Puolessavälissä alkoi kyllä pumppu olla eri mieltä). Vasta hytin oven avattuani ymmärsin että tällä risteilyllä olisi luvassa hieman mukavammat oltavat. Kiitos vielä kerran matkanjärjestäjälle, ilmeisesti lomatoiveitani oli kuunneltu! Joskus pienikin ylellisyys auttaa pääsemään paremmin irti arjesta.
Yön nukuimme satamassa, joten laivan keinunta ei häirinnyt yöunia. Shoppailuaika aamusella jäi vähän lyhkäiseksi, joten katsoin parhaaksi jäädä vain Tallinnan keskustan kauppoihin pyörimään. Kristiine-keskukselle kun on satamasta hieman ajomatkaa. Jos on kiire kuten minulla eikä ehdi säntäillä moneen kauppaan, hyvä vaihtoehto on Abc-king , joka sijaitsee viru-keskuksessa. Liikkeessä on monipuolinen valikoima kenkiä monessa eri laadussa ja hintaluokassa. Vieressä sijaitsee myös vähän pienempi trendexpress, josta löysin nämä mustat saappaat:

Reilujen ja ronskien saappaiden fanitus jatkuu, ja näissä oli vieläpä kivat ja käytännölliset vetskarit takana. Joku fiksumpi olisi varmaan pyyhkinyt nuo raparoiskeet pois ennen kuvan ottamista, mutta näkyypähän että näitä on jo testattu.

Voiko naisella olla liikaa mustia nilkkureita? Tähän kysymykseen on vaikea vastata ei, jos löytää tällaiset rylkon nahkaiset kaunottaret puoleen hintaan!Viimeisenä muttei vähäisimpänä yksi lempparimerkeistäni, tamaris. Abc-kingiltä löytyi tamariksen kenkiä puoleen hintaan. Kuva ei oikein kerro kenkien oikeaa sävyä, joka on tuollainen kuparinhohtoinen. Jospa näitten ympärille saisi koottua jonkin asun uudenvuoden juhlia ajatellen. Kuten monesti ennenkin, paras osuus reissussa oli lopulta kuitenkin kotiinpaluu ja nukkuminen omassa sängyssä. Välillä on lähdettävä, että saa tulla takaisin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti